foto

Daphne Duplaix

  • nar. 18.8.1976 (42 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Cheaters Club, The
2015 Ex-Free
2014 Láska s vůní sušenek (TV film)
Unreported
2012 Vdaná nevěsta (TV film)
2008 Nedůstojná smrt (TV film)
2005 Heart of the Beholder
2003 Pokušení
The Road Home
2002 Ostrov zapomnění
2000 Sbohem, zítřku (TV film)
1999 Foolish
Ztracený a nalezený
1998 Let's Talk About Sex
1997 Kickboxing Academy
The Blackout

TV seriály

2013 The Mindy Project (TV seriál)
Mindy's Minute (S01E15)
2012 Profesionální lháři (TV seriál)
Nebezpečné finanční nástroje (S01E01)
2011 Femme Fatales (TV seriál)
Harry's Law (TV seriál)
Wheels of Justice (S01E04)
Poslední chlap (TV seriál)
2009 Kriminálka New York (TV seriál)
Žádný dobrý skutek (S05E16)
2005 Sex, láska a tajemství (TV seriál)
2003 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Grissom versus sopka (S04E09)
2002 Half & Half (TV seriál)
2001 Kate Brasher (TV seriál)
My Wife and Kids (TV seriál)
Off Centre (TV seriál)
2000 Neviditelný (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
Passions (TV seriál)
The Parkers (TV seriál)
1998 Felicity (TV seriál)
For Your Love (TV seriál)
Příšerná kocovina (TV seriál)
V.I.P. (TV seriál)
1997 City Guys (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)
Třeba mě sežer (TV seriál)
1996 The Steve Harvey Show (TV seriál)
Women: Stories of Passion (TV seriál)
1995 The Wayans Bros. (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Dokumentární

2002 Playboy Prime Time Playmates
2000 Playboy Video Centerfold: Playmate 2000 Bernaola Twins
1998 Gen-X Girls
Playboy Video Playmate Calendar 1999
Přirozená krása
1997 Playboy: Girls Next Door, Naughty and Nice
Playboy: Women Behaving Badly

Host

TV pořady

2001 Weakest Link (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace