foto

Michal Deliopulos

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2018 Dvě nevěsty a jedna svatba
Věčně tvá nevěrná
2017 Marie Terezie (TV film)
2015 Korunní princ (TV film)
2013 Colette

TV seriály

2017 Kapitán Exner (TV seriál)
Denár v dívčí dlani - 2. část (E06)
Denár v dívčí dlani - 1. část (E05)
Poslední pád mistra Materny - 2. část (E04)
další epizody (6)
Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Udavač (E11)
Bestie (E10)
Dopis se záhrobí (E09)
další epizody (6)
Policie Modrava (TV seriál)
Žena, která odešla před obědem (S02E08)
Vražda u plavebního kanálu (S02E07)
Hajný, který zmizel (S02E06)
další epizody (8)
2015 Znamení koně (TV seriál)
Dozrál čas (S02E04)
Nový úsvit (S02E03)
Finta (S02E02)
další epizody (4)

Dokumentární

2018 Dobrodružství archeologie (TV seriál)
Česká republika - Jedno velké naleziště (E05)
Súdán - Skrytá krása (E04)
Bulharsko (E03)
další epizody (5)
2016 Filantrop (TV seriál)
Libor Winkler (E12)
Adam Walach (E11)
Kvido Štěpánek (E05)
další epizody (4)
2015 Kdo neskáče, není Čech (TV seriál)
Sláva vítězům, čest poraženým (E07)
Ženy v útoku (E06)
Rozjaření (E05)
další epizody (7)
2014 Století Miroslava Zikmunda
2013 Čtyři v tom (TV seriál)
Poslíčci (S01E01)
2006 Rozpomínání

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace