foto

Charlotte Spencer

  • nar. 24.6.1991 (28 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Misbehaviour
2017 Diagnosis
2015 Above
Broad Squad (TV film)
2014 Bypass
2012 Bídníci
Temné stíny
2011 Divoký Bill

TV seriály

2019 Sanditon (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2018 Daleká cesta za domovem (TV seriál)
The Siege (E04)
The Escape (E03)
The Raid (E02)
další epizody (4)
2016 The Living and the Dead (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2015 Stonemouth (TV seriál)
2014 Glue (TV seriál)
Line of Duty (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
2007 Pět dní (TV seriál)
Day Seventy Nine (S01E05)
Day One (S01E01)
2006 Genie in the House (TV seriál)
Hotel Babylon (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 Alan Carr: Chatty Man (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky