foto

Charlotte Spencer

  • nar. 24.6.1991 (29 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Problémissky
2017 Diagnosis
2015 Above
Broad Squad (TV film)
2014 Bypass
2012 Bídníci
Temné stíny
2011 Divoký Bill

TV seriály

2020 Baghdad Central (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Soulmates (TV seriál)
Break on Through (E05)
Us (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2019 Sanditon (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2018 Daleká cesta za domovem (TV seriál)
The Siege (E04)
The Escape (E03)
The Raid (E02)
další epizody (4)
2016 Živí a mrtví (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2015 Stonemouth (TV seriál)
2014 Glue (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
Line of Duty (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
2008 Hotel Babylon (TV seriál)
Epizoda 4 (S03E04)
2007 Pět dní (TV seriál)
Day Seventy Nine (S01E05)
Day One (S01E01)
2006 Genie in the House (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 Alan Carr: Chatty Man (TV pořad)