foto

Judy Cornwell

  • nar. 22.2.1940 (79 let)
    Hammersmith, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Casterbridgeský starosta (TV film)
2000 David Copperfield (TV film)
1999 Marie, matka boží (TV film)
Šílené krávy
1998 Life and Crimes of William Palmer, The (TV film)
Princ studentem (TV film)
1995 Kamarád vítr (TV film)
Persuasion
1992 Slečna Marpleová: Rozbité zrcadlo (TV film)
1987 Volání svobody
1985 Santa Claus
1984 Poručík a jeho soudce (TV film)
1973 £12 Look (TV film)
1972 Whoever Slew Auntie Roo?
1970 Every Home Should Have One
Na Větrné hůrce
Paddy
Rodinné pouto
1968 Cry Wolf
Wild Racers
1967 Dva na cestě
Rocket to the Moon
1965 Dr. Terror's House of Horrors
1959 Friends and Neighbours

TV seriály

2003 The Royal (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1998 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt v přestrojení (S01E05)
1996 Správná pětka (TV seriál)
1995 Zachovávat dekorum (TV seriál)
The Pageant (S05E11)
The Hostess (S05E10)
The Rolls Royce (S05E09)
další epizody (11)
1994 Zachovávat dekorum (TV seriál)
Angel Gabriel Blue (S04E09)
1993 Under the Hammer (TV seriál)
Zachovávat dekorum (TV seriál)
Sea Fever (S04E08)
Let There Be Light (S04E07)
Please Mind Your Head (S04E06)
další epizody (8)
1992 Heartbeat (TV seriál)
Nice Town (TV seriál)
Zachovávat dekorum (TV seriál)
What to Wear When Yachting (S03E07)
The Art Exhibition (S03E06)
Richard's New Hobby (S03E05)
další epizody (7)
1991 Zachovávat dekorum (TV seriál)
The Father Christmas Suit (S02E11)
A Picnic for Daddy (S02E10)
The Three Piece Suite (S02E09)
další epizody (11)
1990 Zachovávat dekorum (TV seriál)
The Christening (S01E06)
Daisy's Toyboy (S01E05)
The Charity Shop (S01E04)
další epizody (6)
1989 Birds of a Feather (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
December Rose, The (TV seriál)
Farrington of the F.O. (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
Summer Season (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Dramarama (TV seriál)
Jana Eyreová (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1980 Cribb (TV seriál)
The Good Companions (TV seriál)
1978 Do You Remember? (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
The Mill on the Floss (TV seriál)
1977 Supernatural (TV seriál)
1976 The Chiffy Kids (TV seriál)
1974 Cakes and Ale (TV seriál)
Moody and Pegg (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1972 Komisař Van der Valk (TV seriál)
1971 The Ten Commandments (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
1967 Boy Meets Girl (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
Look and Read (TV seriál)
Mickey Dunne (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
Worker, The (TV seriál)
1964 Paris 1900 (TV seriál)
The Sullavan Brothers (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Love Story (TV seriál)
1962 Out of This World (TV seriál)
Saki (TV seriál)
1961 The Younger Generation (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Dokumentární

2005 Funny Blokes of British Comedy, The (TV film)
2004 Funny Ladies of British Comedy, The (TV film)
2003 Comedy Connections (TV seriál)

Host

TV pořady

1959 Juke Box Jury (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace