foto

Miles Anderson

  • nar. 23.10.1947 (69 let)
    Zimbabwe
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 La La Land
2014 Sound of Magic, The
2013 Vishwaroopam
2012 Star Wars: The Old Republic Fan Film
2009 Ninja
2006 Záhady Sally Lockhartové - Rubín v kouři (TV film)
2002 Tajný život princezny Diany (TV film)
2000 Král je živ
1999 Strážní andělé (TV film)
1998 Fast Food
Noční život - Riddlerův měsíc (TV film)
Scold's Bridle, The (TV film)
1997 Into the Blue (TV film)
Jak si usteleš... (TV film)
1996 Zdá se, že... (TV film)
1994 Rector's Wife, The (TV film)
1993 Sami v poušti
1990 Lorna Doone (TV film)
1987 Volání svobody
1986 Banditi nebe
1979 Kapela ze Shilingbury
1978 The Thirty-Nine Steps
1974 Who Killed Lamb? (TV film)

TV seriály

2016 Baskets (TV seriál)
Le Bureau des Légendes (TV seriál)
Epizoda 9 (S02E09)
2015 Tři mušketýři (TV seriál)
Návrat (S02E05)
2014 Constantine (TV seriál)
Non Est Asylum (E01)
2007 The Time of Your Life (TV seriál)
2006 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Stará křivda (S09E08)
2005 Myšlenky zločince (TV seriál)
2003 William and Mary (TV seriál)
2002 Ultimate Force (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Down to Earth (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Every Woman Knows a Secret (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
1998 Jistá spravedlnost (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt v přestrojení (S01E05)
1997 Family Affairs (TV seriál)
Wing and a Prayer (TV seriál)
1995 Dangerfield (TV seriál)
Oliver's Travels (TV seriál)
Strašidelné příběhy (TV seriál)
1994 Class Act (TV seriál)
Moving Story (TV seriál)
1993 Útočník (TV seriál)
Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Covington Cross (TV seriál)
Inspektor Frost (TV seriál)
Mladý Indiana Jones (TV seriál)
Odyssea (TV seriál)
1990 Domek z karet (TV seriál)
1989 Campion (TV seriál)
1988 Campaign (TV seriál)
1987 Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
1986 Call Me Mister (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Seekers (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
Legenda o Robinu Hoodovi (TV seriál)
1974 Fall of Eagles (TV seriál)
Churchill's People (TV seriál)
1973 Beryl's Lot (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1971 Masterpiece Theatre (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace