foto

Ludovic Berthillot

  • nar. 24.4.1969 (49 let)
    Roanne, Loire, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Le Doudou
2017 All You Can Eat Buddha
Comme des garçons
Mission Pays Basque
2016 60 Seconds to Die
Campo de víboras
Dans la tête d'un juré (TV film)
La fille du patron
2015 Crime à Aigues-Mortes (TV film)
Hlavu vzhůru!
Le Combat ordinaire
Můj král
2014 Nikdo odnikud
Pan Bezchybný
Tout est permis (TV film)
2013 100% cachemire
Obětní beránek
2012 Bienvenue parmi nous
Chrysalide
Complet 6 pièces
Hénaut président
Je retourne chez ma mère (TV film)
La Vérité si je mens ! 3
Les Mouvements du bassin
Les Seigneurs
Praschan Requiem
Quelques heures de printemps
Si tu veux revoir ta mère
2011 Dobrodružství Philiberta, kapitána paniců
La glisse
Nechte moje lidi jít!
Notre paradis
Omar m'a tuer
Possessions
2010 De l'encre (TV film)
En chantier, Monsieur Tanner (TV film)
2009 Eau vive, L' (TV film)
Le Roi de l'évasion
Mirage, Le
Victor
2008 Snil jsem pod vodou
2007 2 dny v Paříži
Blonďáček
Continental, un film sans fusil
Invité, L'
Uvnitř
2006 Affaire Pierre Chanal, L' (TV film)
Dcera té druhé (TV film)
Du goût et des couleurs (TV film)
Sixième homme, Le
2005 Ennemis publics
Ils voulaient tuer de Gaulle (TV film)
Krása na dosah
La vie de Michel Muller est plus belle que la vôtre
2004 Okrsek 13
Příliš důvěrná tajemství
Qui mange quand? (TV film)
Transit
Venus Project, The
Válka policajtů
2003 Drž hubu!
Faucheuse, La
Personne ici
2002 Blbec na krku
Bloody Mallory
Enfant éternel, L' (TV film)
Nový Jean-Claude
2001 Bête de miséricorde, La
De l'histoire ancienne
Gregoir Moulin proti lidskosti
Origine contrôlée
Polibek draka
Wasabi
Éloge de l'amour
1994 Chladná voda

TV seriály

2018 Aux animaux la guerre (TV seriál)
2015 Profil zločinu (TV seriál)
Alice (S06E10)
2013 Dos au mur (TV seriál)
Tiger Lily, quatre femmes dans la vie (TV seriál)
2012 Guidestones (TV seriál)
Main Courante (TV seriál)
2009 Scènes de ménages (TV seriál)
Éternelle (TV seriál)
Nováčci (TV seriál)
Nouveau départ (S03E02)
2007 Paris enquêtes criminelles (TV seriál)
Tropiques amers (TV seriál)
Un flic (TV seriál)
2006 Nevyjasněné úmrtí (TV seriál)
Off Prime (TV seriál)
Préjudices (TV seriál)
Tajemství Sopky (TV seriál)
2005 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Un nid de vipères (S01E03)
Trois femmes flics (TV seriál)
2004 Léa Parkerová (TV seriál)
Plus belle la vie (TV seriál)
Premiers secours (TV seriál)
2003 Komisař Valence (TV seriál)
2002 Případy sestry Terezy (TV seriál)
2001 Largo (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
Louis la Brocante (TV seriál)

Dokumentární

2014 Fils de
Les Filles d'Eve et du Serpent - vyp.
Tout est permis

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace