foto

Brandon McGibbon

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Skating to New York
2012 Foxfire, confessions d'un gang de filles
Picture Day
2011 Jistá oběť (TV film)
2009 Splice
2008 Production Office
Saw 5
Smrtící úder

TV seriály

2020 Star Trek: Discovery (TV seriál)
That Hope Is You, Part 1 (S03E01)
2019 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Troublemakers (S13E01)
2018 The Detail (TV seriál)
When One Door Closes (E06)
The Expanse (TV seriál)
Intransigence (S03E09)
It Reaches Out (S03E08)
Delta-V (S03E07)
2017 True a Duhové království (TV seriál)
2016 Království (TV seriál)
Sokyně (S03E18)
2014 Remedy (TV seriál)
2012 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Murdoch v opeře (S05E05)
2011 Kingová (TV seriál)
Výjimeční (TV seriál)
Bill and Gary's Excellent Adventure (S01E06)
Rookie Blue (TV seriál)
Zátah (S02E05)
Flashpoint (TV seriál)
Good Cop (S04E02)
2010 Doylův okrsek (TV seriál)
2009 The Line (TV seriál)
2008 Would Be Kings (TV seriál)
2007 Little Mosque on the Prairie (TV seriál)
The Convert (S01E05)
2006 At the Hotel (TV seriál)
Štvanci (TV seriál)
2005 Kojak (TV seriál)
2004 Jane Show, The (TV seriál)
2003 Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Lovec (S01E16)
2002 Odysea 5 (TV seriál)
L.D.U. 7 (E08)
Puppets Who Kill (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky