foto

Sylva Zimulová-Hanáková

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2019 Trosečník
2006 Maharal - Tajemství talismanu
2005 Království potoků (TV film)
2004 Vaterland - Lovecký deník
1998 Císař a tambor
Jak přišli kováři k měchu (TV film)

TV seriály

2017 Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Staré dluhy (S01E06)
Evička (S01E05)
Tabačka (S01E04)
další epizody (6)
2011 4teens (TV seriál)
Byla to soda (E07)
Ples (E06)
Lyžák (E05)
další epizody (7)
2007 Maharal - Tajemství talismanu (TV seriál)
Cesta světla (E05)
Camera obscura (E04)
Loupež (E03)
další epizody (5)
2001 Četnické humoresky (TV seriál)
Repetent (S01E10)
Svatba (S01E09)
Ferda Mravenec (S01E08)
další epizody (10)

Herecká filmografie

TV seriály

2001 Četnické humoresky (TV seriál)
Narodil se Kristus Pán (S01E13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky