Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Damián zjišťuje od Matouše, že celé cestování v čase začíná dostávat takzvaný zpětný chod, který bude trvat velice rychle a pak už cestovat dál nebude moci a zůstane v minulosti. Damián prosí Matouše, aby tomu zkusil zabránit, ale výsledek jeho bádání bude nejistý. Vedle toho ale musí Damián vyřešit i s Frederikou problém jejich neuskutečněné svatby. Pokud by se totiž rodiče Frederiky dozvěděli, že byla odmítnuta, mohli by tím vyvolat válku. Frederika neví, jak dál, ale Eleonora má nebezpečný, odvážný nápad, který by mohl fungovat. Morten jde dál po Elišce a hlavně kouzelném medailonu. Začíná jít o vše, Morten dělá chyby a Damián ho u toho odhalí. Je mu jasné, že ho musí nějakým způsobem zpacifikovat. Podaří se mu to? A jestli ano, kam s ním, aby už přestal dál škodit? Honza dál hraje s Jolanou hru na šťastný pár před Milanem, ale konečně mu došlo, že ho Jolana nikdy milovat nebude. Ujišťuje ji, že až tahle hra skončí, nechá ji být a půjde si po svém. A v tu chvíli v Jolaně hrkne. Že by k němu přeci jen něco cítila? (TV Prima)

(více)

Recenze (8)

Lencha 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Část tohoto dílu byla docela dojemná. Přibližující se výročí úmrtí Eliščiny a Tomášovy maminky bylo pro celou vilu smutným obdobím. Nejhůře to snášel Tomáš, který tvořil skladbu právě pro maminku, tedy Elišku starší. Konečně se vyřešila linka s Jolanou a Honzou. A že jim to teda trvalo! Kretén Milan zůstává dál kreténem, Morten je prozatím z cesty, správce je a bude i nadále hlupák a škodič a Frederika má nového nastávajícího chotě. Akorát je mi jí teda krapet líto, že je to teprve dvanáctiletý kluk. Vyhlídky do budoucna nic moc. Bohužel. Úplně teda nejsem nadšená z toho, že ze sebe udělal Damián totálního blba, ale bylo to nevyhnutelné. Oproti minulému dílu ubrala Emma jako Eliška na svém infantilním a pitvořivém projevu, takže působila celkem přirozeně. Musím se přiznat, že mi přijde změna a obrat v cestování časem trochu komplikovaná. Nechci se nad tím moc zamýšlet. Nechci se pouštět do úvah týkajících se cestování časem a omáčky kolem. Ale po ukázkách na příští, tedy poslední díl, začínám být lehce naštvaná. Jestli jsem jako jedna z mála fanynek tohohle seriálu sledovala prozatím 11 dílů a ve dvanáctém nebude happy end, budu přímo nasraná. Sice se snad točí/natočila druhá série, ale pochybuju o tom, že ji vzhledem ke sledovanosti a hodnocení seriálu někdy někdo uvidí. Takže... Chci, aby byla Eliška s Damiánem. Je mi jedno, ve které době, ale prostě budou všichni šťastní. A běda, jestli ne! ()

ChickenPate odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Paní Smetanová si stále drží stejný obličejový výraz odborně označovaný jako "kyselá prdel" ve všech situacích - při jednání ve firmě, při milostných hrádkách, při přepadení. Speciální dementovinou tohoto dílu je polonahý hlídkující Damián s paličkou na maso v ruce + chvat, při kterém lanem omotá lupiče. Doufám, že někdo ty nejhorší scény sestříhá na YouTube a budeme se tím moci bavit ještě roky po tom, co tento seriál skončí v hlubokých análech. ()

joelly01 odpad!

všechny recenze uživatele

Videla jsem jen kousek - nemohla jsem najit ovladac abych si zapnula Netflix (letos uz poctvrte koukam na Faudu) a dost me to traumatizovalo. Klenot si stezoval vehementne a nevericne kroutil hlavu. Jak mohl nekdo na tohle vynalozit nejake penize? Z hercu nikoho neznala jsem, ale pusobili vsichni dojmem trapnych zoufalcu. ()

silv_r 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vše pomalu ale jistě začíná do sebe zapadat. Úvodní znělka je složená bratrem se zlomeným srdíčkem, pro něhož je hudba jediným způsobem terapie. Zápletka s age-drag-queen Honzou konečně skončila skorolíbačkou a pomyslná gumička v podobě ledové královny Jolany, kterou scénáristé napínali co to jen šlo, vystřelila do romantických výšin. A gentleman Damián? Jistě, na cestování časem nepotřebuje oblečení (čekám na cestu, kdy čórne motorkářům kožený bundy) a občas se po vzoru své dominantní sestry rozhodne někoho svázat, ale zato se nebojí ze sebe udělat naprosto perverzního vožralu pro dobro šlechtičny a království. Ba co víc, ohýbá časoprostor jak zvlhlou špagetu a mění budoucnost, minulost a někdy obojí zároveň, vše pro lásku. Emma sice svůj infantilní tón graduje stále víc, ale je jasné, že co se škádlívá, to se rádo mívá. Co ale můžu říct s jistotou je, že upřímně nevím, kde v této recenzi končí sarkasmus a začíná upřímná radost ze seriálu. A to mě děsí. Chvíli to trvalo, ale Eliška a Damián si prostě našli vlastní cestu. Trochu campy, trochu cringe, ale seriál má po životě v krušné realitě nabídnout hřejivý klid. Což zvládá bravurně, navzdory všem svým nedostatkům. ()

GlaDOS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Eliška a Damián je můj očistec a já si připadám jako flagelant těsně před posledním soudem, který reprezentuje dvanáctý díl. Pár posledních dílů obsahuje překvapivě i děj, takže i přes tuny nelogičností s cestování časem musím tu jednu hvězdičku dát. Hvězdičku a také cenu za ten nejintenzivnější gaslighting, co jsem na tv viděl. Jolana ale nakonec byla zlomena a dotlačena do happyendu s Honzou. ()

JoshSparks odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nateseny, ze se jde do finale a konecne prijde poradny mindfuck, za ktery by se nemusel stydet ani Alex Garland a ono ne, zatim jen predposledni dil a navic porad stejna mizerie. Kamera uz se ani nesnazi, dialogy tragedie, herecke vykony - na to uz rezignovali snad uplne vsichni. A tresnicka na dortu, Smetana. Porad toporna, divne se ksichtici, hnus velebnosti. Ale jak ctu dalsi recenze, divaky si to ocividne naslo, nekteri to i bezmezne adoruji za 5 hvezd, to musi byt panecku podivana, kam se hrabou sragory jako Spielberg, Scorsese nebo Nolan! ()

Reklama

Reklama