foto

Penelope Spheeris

  • nar. 2.12.1945 (73 let)
    New Orleans, Louisiana, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Producentská filmografie

Filmy

2005 Mladej a já
1993 Burani z Beverly Hills
1979 Real Life

Dokumentární

1981 The Decline of Western Civilization

TV pořady

1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1994 Malí uličníci
1987 Prázdninová revoluce
1983 Suburbia

TV seriály

1993 Danger Theatre (TV seriál)
1990 Roseanne (TV seriál)
Fender Bender (S02E21)

Dokumentární

1981 The Decline of Western Civilization

Herecká filmografie

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace