foto

Michael J. Bassett

Režijní filmografie

Filmy

2012 Návrat do Silent Hill 3D
2009 Solomon Kane
2006 Pustina
2002 Mrtvá hlídka

TV seriály

2018 Nightflyers (TV seriál)
2017 Iron Fist (TV seriál)
2015 Ash vs Evil Dead (TV seriál)
Hráč (TV seriál)
2014 Power (TV seriál)
2013 Da Vinciho démoni (TV seriál)
2010 Protiúder (TV seriál)

Galerie (1)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace