foto

Grover Coulson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Jack's Apocalypse
2015 7 Chinese Brothers
Gallows Road
2013 Cry
Osamělý jezdec
2012 LUV
2008 Karma Police
The Yellow Handkerchief
2005 Příběh Wendella Bakera
Walker, Texas Ranger: Falešné obvinění (TV film)
2004 Světla páteční noci
1997 Noční vidění

TV seriály

2017 Volejte Saulovi (TV seriál)
Výdaje (S03E07)
2016 Greenleaf (TV seriál)
Čas na uzdravení (S01E01)
2009 Havárie (TV seriál)
The Pain Won't Stop (S01E13)
2008 Comanche Moon (TV seriál)
2005 Útěk z vězení (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Tajfun (S02E02)
1978 Dallas (TV seriál)

Dokumentární

1985 To Serve and Protect (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky