foto

Renee Faia

  • nar. Bedford, Ohio, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Loveology
2003 Kde roste červené kapradí
Stuey
2002 Interview with the Assassin
1999 Příběh Sonnyho a Cher (TV film)
1998 Spoiler
1997 Vládce prokletých přání
1995 Americký prezident

TV seriály

2019 For the People (TV seriál)
Minimum Continuing Legal Education (S02E03)
2011 Hlavně nezávazně (TV seriál)
2010 Taková nenormální rodinka (TV seriál)
Pilot (E01)
2009 Private Practice (TV seriál)
Wait and See (S02E17)
1998 Pohotovost (TV seriál)
Odstíny šedi (S04E19)
1995 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Engagement (S07E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky