foto

Ava Telek

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Christmas on Holly Lane (TV film)
2017 Finding Santa (TV film)
2015 Severní pól: Na Vánoce otvíráme (TV film)
2014 Květiny v podkroví (TV film)
Signed, Sealed, Delivered for Christmas (TV film)
2013 Leap 4 Your Life
Štěňata v akci

TV seriály

2018 Riverdale (TV seriál)
Kapitola 42: „Muž v černém“ (S03E07)
2017 V zajetí kouzel (TV seriál)
We Have Brought You Little Cakes (S02E13)
The Rattening (S02E11)
The Girl Who Told Time (S02E10)
Darebák (TV seriál)
A Good Leaving Alone (S04E10)
Sunny Side Down (S04E08)
Pool Boy (S04E05)
další epizody (6)
2016 Frequency (TV seriál)
Pilot (E01)
2015 Proof (TV seriál)
Pilot (E01)
The Whispers (TV seriál)
Broken Child (E09)
2014 Bylo, nebylo (TV seriál)
Sněhová královna (S04E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky