foto

Kendall Cross

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Campfire Kiss (TV film)
Darrow & Darrow (TV film)
2016 A Wish for Christmas (TV film)
Grand Unified Theory
Who Killed JonBenét? (TV film)
2014 The Unauthorized Saved by the Bell Story (TV film)
2013 Assault on Wall Street
2012 Pes jménem Duke (TV film)
Skoro dospělá
2010 Bez šance
16 přání (TV film)
2009 Space Buddies
2008 Vesmírná exploze (TV film)
2007 Hlas smrti 2: Světlo
Když se smůla lepí na paty
Spálené vzpomínky
2006 Hadi v letadle
Krutá vášeň (TV film)
Let 93 (TV film)
Rituál
2005 Elektra
Maximální limit
Sesterstvo putovních kalhot
2004 A Beachcombers Christmas (TV film)
Osudový dotek
10,5 stupně (TV film)
2003 Výplata
X-Men 2
2002 Damaged Care (TV film)
New Beachcombers, The (TV film)
2001 Turbulence 3: Heavy Metal
2000 Karanténa (TV film)
Tajemství městečka Springvillu (TV film)
The Magician's House II (TV film)
1999 Smrtící selhání (TV film)
1998 Circle of Deceit (TV film)
1997 Indefensible: The Truth About Edward Brannigan (TV film)
Smrtelný experiment (TV film)
Sopka: Hořící sníh (TV film)

TV seriály

2017 Beyond (TV seriál)
The Hour of the Wolf (S01E07)
The Man in the Yellow Jacket (S01E04)
Ties That Bind (S01E03)
další epizody (4)
2015 Bylo, nebylo (TV seriál)
Lily (S04E20)
2014 The 100 (TV seriál)
Survival of the Fittest (S02E10)
Spacewalker (S02E08)
Long Into an Abyss (S02E07)
další epizody (8)
2012 Lovci duchů (TV seriál)
The Slice Girls (S07E13)
2011 Hranice nemožného (TV seriál)
Pokrevní linie (S03E18)
2010 Lidský terč (TV seriál)
Caprica (TV seriál)
Retribution (E11)
Gravedancing (E04)
Reins of a Waterfall (E03)
2008 Hlídka (TV seriál)
Samurai Girl (TV seriál)
2007 Flash Gordon (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Cesta, po níž jsme se nevydali (S10E13)
2006 Whistler (TV seriál)
2005 Godiva's (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Návrat vysloužilého boha (S09E07)
2004 Hvězdná brána (TV seriál)
Úmluva (S08E08)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Prometheus (S06E11)
2001 Smallville (TV seriál)
The Lone Gunmen (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
Hollywood Off-Ramp (TV seriál)
Na pomezí záhad (TV seriál)
Sekce 9 (TV seriál)
1998 First Wave (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
Welcome to Paradox (TV seriál)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
1996 Ochránce (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Krátká cesta v čase (S02E01)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Podivné náhody (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace