foto

Charles Cork

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Neopouštěj mě
2005 V jako Vendeta
2003 Druhá přirozenost (TV film)
2001 The Life and Adventures of Nicholas Nickleby (TV film)
2000 Podfu(c)k
1999 Johanka z Arku
1997 Fotbalové opojení
1990 Najal jsem si vraha
1985 Tanec s cizincem
1981 Jed
1980 Dlouhý Velký pátek
McVicar
1979 Zlaté stoky
1976 Brensham People (TV film)
1974 What's Next? (TV film)

TV seriály

2002 Helen West (TV seriál)
2001 Krůček k vraždě (TV seriál)
The Armando Iannucci Shows (TV seriál)
2000 Desáté království (TV seriál)
Sbal prachy a vypadni 2 (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1991 Teenage Health Freak (TV seriál)
1987 London Embassy (TV seriál)
1986 Slinger's Day (TV seriál)
1985 Z archivu Sherlocka Holmese (TV seriál)
Domácí pacient (S02E04)
1984 Poldové (TV seriál)
The Brief (TV seriál)
1983 Nation's Health, The (TV seriál)
1982 Kriminální příběhy (TV seriál)
1981 The Chinese Detective (TV seriál)
1980 Profesionálové (TV seriál)
Dvojí přístup (S04E12)
1979 Minder (TV seriál)
Thomas and Sarah (TV seriál)
1978 Enemy at the Door (TV seriál)
Out (TV seriál)
Spearhead (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
Days of Hope (TV seriál)
1973 Thriller (TV seriál)
1969 In Loving Memory (TV seriál)

Dokumentární

1982 Běh času (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace