foto

Witold Wieliński

  • nar. 1968
    Ozimek, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Zieja
2019 Ekspedycja (TV film)
2018 Díra v hlavě
Trenérova dcera
2017 Ptáci zpívaji v Kigali
2016 Prostý příběh o vraždě
2014 U strážnýho anděla
2013 Jízdenka na Měsíc
Sierpniowe niebo. 63 dni chwały
Život je úžasný
2012 Páté roční období
Yuma
2011 80 milionů
Lynč
2010 Růžička
2009 Contact High
Handlarz cudów
2008 Čtyři noci s Annou
2007 Benek
Ogród Luizy
Ryś
2006 Náměstí Spasitele
2004 Cudownie ocalony (TV film)
Poslední mise
Svatba
Trzeci
2003 Král Ubu
Počasí na zítra
Warszawa
2001 Kameleon
Zaklínač
2000 Nieznana opowiesc wigilijna (TV film)
Síť (TV film)
Zakochani
1999 Fuks
Operacja "Koza"
Prawo ojca
Týden ze života muže
1997 Bastard
Kochaj i rób co chcesz
Musisz życ
Nocne graffiti
1996 Pokuszenie
1995 Cwał
Plukovník Kwiatkowski
1992 Kawalerskie życie na obczyźnie

TV seriály

2020 Kod genetyczny (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Echo serca (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
2019 Pod powierzchnią (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
Ślad (TV seriál)
Episode 2 (S03E02)
Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Porachunki (S04E07)
Kruchy lód... cienkie szkło (S04E04)
Poszukiwacze zaginionej Kati (S04E03)
další epizody (5)
2018 Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Zemsta jest rozkoszą bogów (S03E13)
Wóz albo przewóz (S03E09)
Rodzinne kłopoty (S03E08)
další epizody (5)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Gang Buciaruka (S20E03)
2017 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Jedna za wszystkie (S02E13)
Niespodzianki chodzą po ludziach (S02E10)
Przez żołądek do całej reszty (S02E09)
další epizody (5)
2016 Druga szansa (TV seriál)
Nagranie (S01E10)
2015 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Uparty jak prawnik (S01E10)
2014 Lekarze nocą (TV seriál)
2013 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Sprawa honoru (S09E02)
2012 Aida (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Ja to mam szczęście (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Siła wyższa (TV seriál)
Zazdrość i medycyna wschodnia (E07)
Ranczo (TV seriál)
Wiatr w żaglach (S06E04)
2011 Wszyscy kochają Romana (TV seriál)
2010 Ludzie Chudego (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
2009 Rajskie klimaty (TV seriál)
2008 Agentki (TV seriál)
Badania okresowe czyli ostatnia szansa (E03)
Doręczyciel (TV seriál)
Ucieczka (E12)
Przesłuchania (E08)
Kameleon (E07)
další epizody (5)
I kto tu rządzi? (TV seriál)
Wojna światów (E40)
Faceci do wzięcia (TV seriál)
Pojedynek tytanów (E57)
2007 Ekipa (TV seriál)
Dalej idziesz sam (E09)
Prawo miasta (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Hela w opałach (TV seriál)
Hela pod namiotem (S03E09)
2006 Kryminalni (TV seriál)
Poleska 16 (S04E11)
2005 Klinika samotnych serc (TV seriál)
Episode 11 (E11)
Warto kochać (TV seriál)
2004 Glina (TV seriál)
Episode 11 (S01E11)
Pierwsza miłość (TV seriál)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Pożar (S06E25)
2003 Na Wspólnej (TV seriál)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Trudne wyzwanie (S05E36)
2002 Kasia i Tomek (TV seriál)
Zaklínač (TV seriál)
Calanthé (E06)
2001 Wiezy krwi (TV seriál)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Szczęśliwy strażak (S03E04)
2000 Sukces (TV seriál)
1999 Tygrysy Europy (TV seriál)
1998 Ekstradycja 3 (TV seriál)
13 posterunek (TV seriál)
Bal sylwestrowy (E23)
1995 Ekstradycja (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky