foto

Witold Wieliński

  • nar. 1968
    Ozimek, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Díra v hlavě
Trenérova dcera
2017 Ptáci zpívaji v Kigali
2016 Prostý příběh o vraždě
2014 U strážnýho anděla
2013 Jízdenka na Měsíc
Sierpniowe niebo. 63 dni chwały
Život je úžasný
2012 Páté roční období
Yuma
2011 80 milionů
Lynč
2010 Růžička
2009 Contact High
Handlarz cudów
2008 Čtyři noci s Annou
2007 Benek
Ogród Luizy
Ryś
2006 Náměstí Spasitele
2004 Cudownie ocalony (TV film)
Poslední mise
Svatba
Trzeci
2003 Král Ubu
Počasí na zítra
Warszawa
2001 Kameleon
Zaklínač
2000 Nieznana opowiesc wigilijna (TV film)
Wielkie rzeczy: Siec (TV film)
Zakochani
1999 Fuks
Operacja "Koza"
Prawo ojca
Týden ze života muže
1997 Bastard
Kochaj i rób co chcesz
Musisz życ
Nocne graffiti
1996 Pokuszenie
1995 Cwał
Plukovník Kwiatkowski
1992 Kawalerskie życie na obczyźnie

TV seriály

2018 Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Zemsta jest rozkoszą bogów (S03E13)
Wóz albo przewóz (S03E09)
Rodzinne kłopoty (S03E08)
další epizody (5)
2017 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Jedna za wszystkie (S02E13)
Niespodzianki chodzą po ludziach (S02E10)
Przez żołądek do całej reszty (S02E09)
další epizody (5)
2016 Druga szansa (TV seriál)
Nagranie (S01E10)
2015 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Uparty jak prawnik (S01E10)
2011 Wszyscy kochają Romana (TV seriál)
2009 Rajskie klimaty (TV seriál)
2008 Doręczyciel (TV seriál)
2007 Ekipa (TV seriál)
2005 Warto kochać (TV seriál)
2004 Glina (TV seriál)
Episode 11 (S01E11)
Pierwsza miłość (TV seriál)
2003 Na Wspólnej (TV seriál)
2002 Kasia i Tomek (TV seriál)
Zaklínač (TV seriál)
Calanthé (E06)
2001 Wiezy krwi (TV seriál)
2000 Sukces (TV seriál)
1999 Tygrysy Europy (TV seriál)
1998 Ekstradycja 3 (TV seriál)
13 posterunek (TV seriál)
Bal sylwestrowy (E23)
1995 Ekstradycja (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace