Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Válečný veterán William Lansing (STEVEN SEAGAL) žije v ústraní na Aljašce a jeho jedinou radostí je dopisování si s osiřelou Polkou Irenou. Když však od ní několik dní nedostane žádné zprávy a ze sirotčince přijde strohý dopis, že Irena mu už nebude psát, rozhodne se vypátrat proč. V Polsku zjistí, že sirotčinec slouží jako zásobárna pro rozsáhlé obchody s bílým masem a Irena zmizela v síti zločineckého gangu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (140)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Fascinuje mě,jak některé Stevenovi perly,které se nedají naprosto vůbec sledovat,mají třeba o 25% lepší hodnocení,než Poslední Mise.Slušnej akčňák,kterej sice ani z poloviny nedosahuje ničeho před rokem 1997,ale scénář má konečně smysl a akční scény jsou slušně nasnímané a Steven má dokonce schopnost se rozeběhnout!V jeho tváři sem mírně viděl jeho image a ducha let 90sátých,proto krásné 3*....55%. ()

Rousse 

všechny recenze uživatele

Tak jak u cimrmana říká bordelmamá: Eskymáci, tak rybí tuk už taky ne! tak já říkám: Stevene, tak tyhle "akční" filmy už taky ne! Po scénáristické a dějové stránce hrůza, herecké výkony (dá se tomu tak říkat?) radši bez komentáře a abych se dívala na film kvůli 60-ti letému pánovi, který sám zlikviduje celou mafii? Ne díky, tenhle "kulturní" fujtajksl si s radostí odpustím. ()

Reklama

ekomo 

všechny recenze uživatele

Naprosto nechápu hodnocení ostatních uživatelů. Tento film je zajímavý již prostředím, kde se odehrává, narozdíl od většiny hollywoodských filmů odehrávajících se bud v ulicích Los Angeles nebo New Yorku. Celý film má zajímavou atmosféru a poměrně zajímavý děj až na ty ubohé herecké výkony, které filmu ubírají na věrohodnosti a tím i na podstatě celého filmu. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Neradujte se předčasně. Bohužel to není poslední filmová mise Stevena Seagala. Ten je zde již tradičně obtloustlou karikaturou sebe sama. Děj má být zřejmě lidským přístupem o sbližování starce a syrotka v akčním hávu. Zřejmě. Jedna * za bojové scény, při kterých se od srdce zasmějete. Steven rádoby natřásá své faldy a protívnící se v krkolomných pádech kácí na zem několik decimetrů před ním. Bohužel si kdysi obstojný akční macho neuvědomuje na jak hlubokém dně se nachází a zvesela "hraje" dále. Bože chraň. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Díky za to, že tohle nebyla opravdu Seagalova poslední mise, protože to by byla neuvěřitelná ostuda rozloučit se takovým nudným snímkem. Vážně, film se celou dobu nese ve velmi pomalém tempu, kdy se Seagal snaží najít svou malou polskou kamarádku a potkává přitom spousty nezajímavých postav a nudných herců. Ani hlavní záporák nikterak nezaujme a závěrečný tolik očekávaný souboj s meči je spíš taková třešnička na dortu nutnosti. Film bych zařadil spíše k těm horším a nudnějším "seagalovkám", na kterou se podíváte jednou a bohatě to stačí. Souboje nudné, přestřelky špatné, absolutně nic, co by diváka aspoň trochu zaujmulo. 1/10. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • Natáčeno od 4.srpna do 21.září 2003 v Polsku, konkrétně v jeho hlavním městě, Varšavě. (Stocki)
  • Během pre-produkce měl snímek nejprve pracovní název "The Rescue" a poté "The Package". (Stocki)
  • Film měl původně režírovat Ringo Lam, ale protože se nepohodl s producenty, nahradil ho Po-Chih Leong. (ssfan)

Reklama

Reklama