foto

Jean-Paul Comart

  • nar. 23.9.1953 (64 let)
    Tournai, Belgie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 La Prochaine fois je viserai le coeur
La loi, le combat d'une femme pour toutes les femmes (TV film)
Lži vítězů
2012 Obchod pro sebevrahy
Zavražděná (TV film)
2011 Louis XVI, l'homme qui ne voulait pas être roi (TV film)
Nebezpečná hra (TV film)
2010 Osudná láska (TV film)
2009 Fausses innocences (TV film)
Královna a kardinál (TV film)
Welcome
2008 Válka krásek
2005 Temps meurtrier, Le (TV film)
2004 Qui mange quand? (TV film)
2003 Chouchou - miláček Paříže
Deuxième vérité, La (TV film)
2002 Qui mange quoi? (TV film)
2001 Boum!
Regarde-moi
2000 Julien l'apprenti (TV film)
1999 Un Chat dans la gorge
1998 Week-end! (TV film)
1997 Amour et confusions
Bruits d'amour
Dobrodruhem proti své vůli (TV film)
Kinderärztin Leah - Die Entführung (TV film)
Pantalon, Le (TV film)
Ärzte: Kinderärztin Leah - Am seidenen Faden (TV film)
1996 Chromozómy XY
Le neuvième jour (TV film)
Rêve d'Esther, Le (TV film)
Saint-Exupéry: La dernière mission (TV film)
1995 Carreau d'as (TV film)
Sabine j'imagine (TV film)
Sans souci
Volavka
1994 Peau du chat, La (TV film)
1993 Jenny Marx, la femme du diable (TV film)
Pour demain (TV film)
Zločin
1992 L.627
1991 Lola Zipper
1990 Porte d'or, La (TV film)
Tumultes
Un été après l'autre
1989 Život a nic jiného
1987 Club de rencontres
1986 Nenávidím herce
Paris minuit
États d'âme
1985 Requiem pour un fumeur
Scout toujours...
1983 Vous habitez chez vos parents ?
1982 Meurtres à domicile
Práskač
1980 Brouček z lesa

TV seriály

2015 Policajtka Barbie (TV seriál)
La colère est aveugle (S03E08)
2008 Nicolas Le Floch (TV seriál)
Sanglot des anges, Le (TV seriál)
2005 Trois femmes flics (TV seriál)
2003 Blandine, l'insoumise (TV seriál)
Komisař Valence (TV seriál)
1998 Blague à part (TV seriál)
Pédiatres, Les (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1996 Femme de la forêt, La (TV seriál)
Quai n° 1 (TV seriál)
1995 Docteur Sylvestre (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
1990 Gorille, Le (TV seriál)
1985 Via Mala (TV seriál)
1981 Buď zdráv, šampióne (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace