foto

Morten Suurballe

  • nar. 8.3.1955 (62 let)
    Kodaň, Dánsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Alt det vakre
Ptáci nad průlivem
2015 Perfektní den
Skybound
2011 Mrakodrap
2009 Raněné srdce
2007 Cecilie
Daisy Diamond
Pád mladého muže
Zlato z Valhally
2006 Čistá srdce
2005 Neklidné duše
Outsider
2000 Sparekassen (TV film)
Vypřáhni koně
1998 Mimi og madammerne
1995 Carmen & Babyface
Menneskedyret
1994 Frække Frida og de frygtløse spioner
1992 En dag i oktober
Snøvsen
1991 Chlapci od svatého Petra
1987 Flicka kikar i ett fönster, En (TV film)
1986 Et skud fra hjertet
Flamberede hjerter
1981 Kniven i hjertet

TV seriály

2014 Vikingové (TV seriál)
Nesmiřitelní (S02E06)
Oko za oko (S02E04)
Zrada (S02E03)
2012 Zločin (TV seriál)
Teil 10 (S03E10)
Teil 9 (S03E09)
Teil 8 (S03E08)
další epizody (10)
2011 Most (TV seriál)
Episode #1.4 (S01E04)
Episode #1.3 (S01E03)
2009 Zločin (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (10)
2008 Album (TV seriál)
2007 Zločin (TV seriál)
Epizoda 20 (S01E20)
Epizoda 19 (S01E19)
Epizoda 18 (S01E18)
další epizody (10)
2006 Anna Pihl (TV seriál)
2005 Jul i Valhal (TV seriál)
2004 Ørnen (TV seriál)
2000 Hotellet (TV seriál)
Rejseholdet (TV seriál)
1997 Den hemmelige tunnel (TV seriál)
Strisser på Samsø (TV seriál)
1996 Charlot og Charlotte (TV seriál)
1994 Flemming og Berit (TV seriál)
1992 Gøngehøvdingen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace