foto

Dominique Frot

  • nar. 23.8.1957 (63 let)
    Rochefort, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Pod hvězdami Paříže
2018 Meurtres dans le Morvan (TV film)
2016 Louisa na pobřeží
We Are Tourists
2015 SODA: le rêve américain (TV film)
2014 Aux yeux des vivants
The Smell of Us
2013 Mort ou fisc
2012 Chaos
Le prolongement de moi
2011 Les Pseudonymes
Les amours perdues
2010 Klíč k minulosti
Les mains libres
2009 Otec mých dětí
2008 Elles et moi (TV film)
Sa raison d'être (TV film)
2007 All About Yvonne
Rémission
Uvnitř
2006 Vytrvalí
2005 Foon
2004 Les textiles
Procès de famille (TV film)
Vše pro peníze
2003 Les Amateurs
Marie et le loup
Quelqu'un vous aime...
Qui perd gagne!
2002 Bloody Mallory
Deux
2001 Gardiens de la mer (TV film)
2000 Vatel
1999 Možná
1998 J'aimerais pas crever un dimanche
Échappée, L' (TV film)
1997 Secret de Polichinelle, Le
1996 Une souris verte
1995 Slavnost
Visiblement je vous aime
1992 La Petite amie d'Antonio
1990 Les enfants volants
1987 Mon bel amour, ma déchirure
1985 Mariage blues, Le (TV film)
1984 Insomnies de monsieur Plude (TV film)
Pomsta opeřeného hada
1983 Jménem mých blízkých
Zhoubné pátrání
1982 Enigma
Les Jocondes

TV seriály

2020 18h30 (TV seriál)
2017 O myšce a medvědovi (TV seriál)
2011 Soda (TV seriál)
2010 Le roi, l'écureuil et la couleuvre (TV seriál)
2009 Profil zločinu (TV seriál)
Le fils prodigue (S01E03)
2007 La Commune (TV seriál)
2001 Les enquêtes d'Éloïse Rome (TV seriál)
Police district (TV seriál)
Mauvaise pioche (S02E01)
1999 Au bénéfice du doute (TV seriál)
Žena v taláru (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
Dossier: disparus (TV seriál)
Marc Eliot (TV seriál)
1997 Jedna a jedna je šest (TV seriál)
1991 Maigret (TV seriál)
1987 L'heure Simenon (TV seriál)
1985 Au nom de tous les miens (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)

Režijní filmografie

Dokumentární

2007 Laissez-les grandir ici!

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky