Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Victor, Dan a Tom sú traja problémoví mladíci, ktorí chodia poza školu. Dostanú sa do opusteného zábavného parku, kde ich však nič príjemné nečaká. Dostanú vízie, v ktorých ženu spútanú v reťaziach ťahá maskovaný muž prezlečený za klauna. Maskovaný muž si chlapcov vzápätí všimne a tí sa ihneď dajú na útek. Objavili totiž niečo, čo bolo roky ukryté a čo nemal nikdy nikto vidieť. Mladíci sa snažia privolať políciu, avšak kvôli ich záznamom a problematickej minulosti im polícia odmieta pomôcť. Ešte v tú noc sa každému z nich niekto vkradne do domu a snaží sa zabiť jedného po druhom. (kubqo)

(více)

Recenze (81)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Bustillo s Maurym uvařili další ze svých krvavých kousků a opět je to hypnotický explotation a tentokrát ještě namíchaný se slasherem. . Vyšinutý, zdeformovaný a snad i posedlý výhonek povedené rodinky vraždí a neohlíží se na to, jestli je to žena, muž či dítě. Opět se dočkáme řady chuťovek včetně bodání do těhotenského břicha, stejně jako slušné atmosféry a dávky napětí. Co mě potěšilo obvzláště je fakt, že tito dva Francouzi snad jako jediní ve filmovém světě vědí, jak se podřezává krk. Jen tak dál. 75% ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

No tak toto je teda neskutocna sracka. Klasicky horor v ktorom vrazdia totalne dementni vidlaci, pretoze asi nemaju co ine na praci. Zo zaciatku som sa celkom tesil, lebo kladnymi postavami su tu detske postavy, ktorym ide po krku vidlacky magor, ale detski herci su strasne nesympaticky a hlavny vidlacky zabijak je neskutocne trapny. Napinave sceny tu tiez vôbec nefunguju, takze posledna nadej v aspon nejaku zabavu spocivala v stavnatych gore scenach. Ale ani tie tu prekvapivo ziadne nie su a vsetky vrazdy sa odohraju mimo kameru. Genialny napad. Ha, ha. Vysledkom je preto nestutocna sracka, ktora nestoji ani za jedno pozretie. 0/10. ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele

První hodina mne tedy ani trochu nezaujala. Jelikož jsou však 2/3 filmu o ničem, zbylá třetina již nemá tolik prostoru k zlepšování. To se však přeci jen vcelku zdařilo konec se již dal se zájmem dodívat. Nahý mutant byl nadmíru znepokojivou postavou a z jeho řádění, které si sám velice vychutnával, se ježily chlupy po těle. I když to mé dojmy mírně zlepšilo, stále to bylo dost prapodivné a nedomyšlené. Finále navíc nepřesvědčivé a já doposud svádím vnitřní boj zda udělit 2 nebo 3 hvězdy. 50% PS: Režie má zřejmě nějaký problém s policií, neboť zde opět napáchali více škody než užitku. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Byť je Among the Living mírným zklamáním, čtyřhvězdí si však zaslouží vzhledem k letošní bídě. Největší frajeři a mí oblíbenci Bustillo and Maury se podle mě ve svém novém počinu drží lehce na uzdě. Zdaleka se nejedná o žádný gore fest, většina úmrtí je mimo záběr,což je hned první mínus, takže, co se týká gore jsem velmi zklamaný a také se mi příliš nezamlouval look a technická stránka, to mi přišlo trošku oldschool na dnešní dobu, ale na druhou stranu atmosféra, napětí šlape solidně, potěší i slizký záporák, který je slušný magor a samotné Nightmare finále je jen třešničkou na dortu. 70% Mohli více přitlačit na pilu a byl bych šťastnější. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Pre diváka výživná filmová lahôdka zo spoľahlivej CinemaFabrique L' France ( Xandy / Žulién ), kým pre ústrednú teen3ku neplánovaný poškolácky prázdninový preplesk. Produkcia síce mohla svoje vrecká prevetrať viac, no aj táto injekcia vo mne vzbudzuje nádeje v lepšie filmové zajtrajšky pod Eiffelovkou. Vtomto smere totiž francúzom verím, aj keď sa tu a tam...potknú. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama