Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Victor, Dan a Tom sú traja problémoví mladíci, ktorí chodia poza školu. Dostanú sa do opusteného zábavného parku, kde ich však nič príjemné nečaká. Dostanú vízie, v ktorých ženu spútanú v reťaziach ťahá maskovaný muž prezlečený za klauna. Maskovaný muž si chlapcov vzápätí všimne a tí sa ihneď dajú na útek. Objavili totiž niečo, čo bolo roky ukryté a čo nemal nikdy nikto vidieť. Mladíci sa snažia privolať políciu, avšak kvôli ich záznamom a problematickej minulosti im polícia odmieta pomôcť. Ešte v tú noc sa každému z nich niekto vkradne do domu a snaží sa zabiť jedného po druhom. (kubqo)

(více)

Recenze (81)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Bustillo s Maurym uvařili další ze svých krvavých kousků a opět je to hypnotický explotation a tentokrát ještě namíchaný se slasherem. . Vyšinutý, zdeformovaný a snad i posedlý výhonek povedené rodinky vraždí a neohlíží se na to, jestli je to žena, muž či dítě. Opět se dočkáme řady chuťovek včetně bodání do těhotenského břicha, stejně jako slušné atmosféry a dávky napětí. Co mě potěšilo obvzláště je fakt, že tito dva Francouzi snad jako jediní ve filmovém světě vědí, jak se podřezává krk. Jen tak dál. 75% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Pořád jsem přemýšlel, jestli mám dát silný 2* nebo slabý 3* a nakonec přeci jen trochu hodnocení zvednu, ale jedině z toho důvodu, že jsem se více či méně vážně nenudil.Jejich první film měl skvělé gore scény a intenzivní a dynamickej střih, jenže scénář byla strašná mrdka, Aux yeux des vivants má zase solidní scénář i atmosféru, bohužel největší kámen úrazu jsou vraždy mimo záběr, což u téhle maniakální dvojice nechápu a to byl bohužel největší zabiják atmosféry. Kdyby ten zrůďák pěkně a efektivně vykosil ty dva smrady, násilnického otce a tu kozatou blonďatou pichnu, neváhal bych s větším hodnocením, bohužel režiséři asi chtěli po předchozích výtkách zvolnit a to tomuhle filmu vážně vůbec neprospělo.Docela dobrý thriller, který ukázal, že pokud se téhle frantícké dvojce povede sladit všechny jejich nápady konečně do vyváženého celku, jednou nás třeba čeká opravdu chutný vyvražďovák, zatím za 49%. ()

Reklama

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

No tak toto je teda neskutocna sracka. Klasicky horor v ktorom vrazdia totalne dementni vidlaci, pretoze asi nemaju co ine na praci. Zo zaciatku som sa celkom tesil, lebo kladnymi postavami su tu detske postavy, ktorym ide po krku vidlacky magor, ale detski herci su strasne nesympaticky a hlavny vidlacky zabijak je neskutocne trapny. Napinave sceny tu tiez vôbec nefunguju, takze posledna nadej v aspon nejaku zabavu spocivala v stavnatych gore scenach. Ale ani tie tu prekvapivo ziadne nie su a vsetky vrazdy sa odohraju mimo kameru. Genialny napad. Ha, ha. Vysledkom je preto nestutocna sracka, ktora nestoji ani za jedno pozretie. 0/10. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Bustilo s Maurym potřetí a zase jinak. Po gorefestu a surrealistické bizarnosti přichází tahle dvojka s tentokrát mnohem přímočařejším tahem na branku, což mě vyhovuje rozhodně víc. Jejich novinka se dá rozdělit na dvě poloviny. Ta první je trošku drsnější verze Stand by Me, v níž se trojice mladíků uleje ze školy, aby pak byla svědkem únosy ženy a její násilné vraždy. Druhá se - podle pravidel žánru - změní v nervy drásající slasherový home invasion, během které je divákovi velmi brzy jasné, že vyšinutý zabiják tu šetřit nehodlá vůbec nikoho. A to i přesto, že krev tu překvapivě necáká na všechny strany a nevymaluje se s ní jediná místnost. Tady jde tentokrát o atmosféru a napětí, a to je místy vskutku parádní. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„MUSÍME OBNOVIT NAŠI RODINU. NAJDEME NOVÝ DOMOV. PŘIZPŮSOBÍME SE.“… /// Není třeba koukat na „Among the Living“ jako na další Uvnitř. To bylo výjimečný, téměř jako každá prvotina. Úvod je hezkej. Pak ¾ hoďky trvá, než se rozjede nějaká zábava (slušně řečeno – ten úvod kapku přetáhli!). A i pak – nedokážou vybalancovat poměr napětí s akcí a příběhem. Snažej se o jistou dávku dramatičnosti, ale nakonec se to zvrhá v píčovinu, kterou načmáralo 3letý děcko. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Stará z ničeho nic chtěla sejmout spratka. (Je prej divnej). 2.) Miluju nahatý alopecijní mutanty, mávající dvoucentimetrovým hovadem... 3.) Thx za titule „Braginskay“ a „jirkazuza“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama