Reklama

Reklama

Vášeň

  • USA Passion (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mladá žena, která pracuje v byznysu, se vydá na cestu pomsty poté, co jí její šéf a mentor ukradne její nápady. (Rosaviva)

Videa (3)

Trailer

Recenze (139)

snared 

všechny recenze uživatele

Je to paráda. Se vší pravděpodobností dokonce i taková malá anarchie. Ačkoli jsem si trochu četl z obrazu, páč Corneaův Crime d'amour znám (a celekm se líbil), Brian stejný příběh přepsal na plátno jinak. Kdo má De Palmu nakoukanýho a zná jeho typický znaky jako dlouhý záběry, POV stedicam, split-screen, šmírink atd. o nic nepřijde. Sympaťandám McAdams i Rapace to hraje dobře, teda až na dvě drobný výtky: scéna kde se Noomi na večírku jakože "psychicky zhroutí" (to nezvládala ani Sagnierka a i tady to působí trochu trapně) a Rachel mohla ukázat alespoň prso. Dokonce i ta fešná zrzka Herfurthová , která to chce taky, tam nebyla jen tak pro nic. Inu, záleží JAK se na ten film člověk dívá, buď WTF finále potěší anebo celou snahu tvůrců pošle do hnoje. Já osobně se hlásim k té první skupině. Bavilo o fous víc než původní film. Reklama na spolehlivé německé vozy, Apple a Panasonic se povedla. 4,5* ()

Kejt.lin 

všechny recenze uživatele

dvě krásky...ale co krásky - vlastně tak neuvěřitelně sexy ženský mezi kteréma jiskřila nepokořitelná touha v kontrastu s nenávistí a závistivostí jdoucí napříč s pocitem, že každá chce něco, co mít nemůže, nebo na co nemá dost sil a nedokáže se přenést přes své soukromé těžkosti? Jo. Bylo to žhavý, mělo to spád a notnou dávku dynamiky, která je tak zvláštní, že se někomu může zdát až blbě nudná a neokořeněná, ale vyplatí se počkat do konce ;) . Bavilo mě to, hodně. ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

Výrazovými prostředky klasický střední proud De Palmy. Žádné inovace, žádné nadbytečnosti. Bohužel ale jak tomu tradičně v jeho podání bývá - příliš mnoho scénáristických twistů, mindfuck situací a dějových veletočů. A cpát k tomu všemu Lynchoviny taky není úplně moudré. Pořád se ale nedá nezmínit ta vytříbená estetika a práce s hudbou (!) a kamerou. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Z mysteriózneho thrilleru sa vykľulo dosť veľké sklamanie. Ako náhle bol dej filmu konečne na dobrej ceste, v tej chvíli zase všetko upadlo a takto rozporuplne sa to tiahlo od začiatku až do konca. Keď už to vyzeralo, že aspoň koniec bude dávať zmysel, napokon ešte aj to poprelo akúkoľvek logiku. OK, striedanie snov a reality mám celkom rád, pokiaľ to však nespôsobí takýto obrovský zmätok. Vlastne ani napokon neviem akým spôsobom si poslednú tretinu filmu vyložiť. Ale inak námet o neutíchajúcej pomste medzi dvomi kolegyňami bol kvalitný, len škoda, že príbeh sa nakoniec ocitol v takej podivnej atmosfére. Čo je vlastne realita? ()

KR4T4S 

všechny recenze uživatele

Dafuq roku. McAdams i Rapace se do rolí vůbec nehodily, těžce přehrávaly, postavy mezi sebou hrajou subhry subher her, vyprázdněné dialogy jak z Rodinných pout (hlavně ty konce firemních porad). ALE! Tentokrát to vůbec nevadilo, smál jsem se tomu a zároveň jsem byl poměrně napjatý. Konec byl tak over the top, že ani nechci řešit, co bylo jak. To si nechám, až na příště. (EROTICKÝ thriller to teda rozhodně není) 65% ()

Galerie (99)

Zajímavosti (10)

  • V scéne na obede, keď si Isabelle (Noomi Rapace) berie tabletky, ich rozsype po stole, pričom tri dopadnú do šálky jej asistentky Dani (Karoline Herfurth). Keď sa tá ide napiť, môžeme si všimnúť, že v šálke sú len dve tabletky. (Johnny.ARN)
  • De Palma chcel film poňať spočiatku snovým štýlom s niekoľkými vrstvami, inšpirovaný filmom Počiatok (2010). Nakoniec však tú myšlienku na radu svojich režisérskych kamarátov zavrhol. (Arsenal83)

Související novinky

De Palma se vrací za kameru

De Palma se vrací za kameru

04.05.2017

Brian De Palma byl od 70. do 90. let filmařskou extratřídou, jíž vděčíme za Zjizvenou tvář, Neúplatné nebo Carlitovu cestu. Po Mission: Impossible ale začal trochu strádat a přišel o diváckou… (více)

Reklama

Reklama