foto

Pascal Elso

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Jeunesse aux coeurs ardents
2017 La Morsure des Dieux
Les Brumes du Souvenir (TV film)
2016 Agnus dei
Meurtres à Avignon (TV film)
Prodavač
2015 Je vous souhaite d'être follement aimée
2014 Borderline (TV film)
La Liste de mes envies
2013 Fièvres
La Fille Publique
2012 Clémenceau (TV film)
Eléonore l'intrépide (TV film)
Les Pirogues des hautes terres (TV film)
2011 Accident de parcours (TV film)
Café de Flore
Longue peine (TV film)
Omar m'a tuer
Rodinné zájmy
2009 Jako špatná vzpomínka (TV film)
La saison des immortelles (TV film)
2008 L'Empreinte de l'ange
Le Septième Juré (TV film)
Raboliot (TV film)
Une lumière dans la nuit (TV film)
Veřejný nepřítel č. 1: Epilog
2007 Dva světy
Dětství
Je nous aime beaucoup (TV film)
Moi, Louis, enfant de la mine (TV film)
Čas tajemství, čas lásek (TV film)
2006 Du goût et des couleurs (TV film)
Kouzelné dobrodružství
Le Temps de la désobéissance (TV film)
Les Fragments d’Antonin
Operace Rainbow Warrior (TV film)
Pour l'amour de Dieu (TV film)
Volière aux enfants, La (TV film)
2005 1905 (TV film)
Chci se líbit
Galilée ou L'amour de Dieu (TV film)
Le triporteur de Belleville (TV film)
Temps meurtrier, Le (TV film)
Vyčerpání
2004 Haute coiffure (TV film)
Homme qui venait d'ailleurs, L' (TV film)
Je serai toujours près de toi (TV film)
L'abbaye du revoir (TV film)
Obchod je obchod (TV film)
Petite Fadette, La (TV film)
2003 Adieu, L' (TV film)
Deuxième vérité, La (TV film)
Le Dirlo: Lucie (TV film)
Satan refuse du monde (TV film)
Zéro défaut
2002 Maîtresse en maillot de bain, La
Rebelles de Moissac, Les (TV film)
2001 Madame de... (TV film)
Maire, Le (TV film)
Objectif bac (TV film)
2000 Brumes de Manchester, Les (TV film)
Filles ne savent pas nager, Les
Route de nuit (TV film)
1999 Brigade des mineurs (TV film)
Homme de ma vie, L'
1998 Bonnes vacances (TV film)
L'Enfant des terres blondes (TV film)
Ça commence à bien faire! (TV film)
1997 Alors voilà,
Des gens si bien élevés (TV film)
Esprit des flots, L' (TV film)
À chacun son tour (TV film)
1996 Le parfum de Jeannette (TV film)
Líbánky v pěti (TV film)
Petit (TV film)
Útěk za oceán (TV film)
1995 Fête des pères, La (TV film)
Parents à mi-temps (TV film)
Un si bel orage (TV film)
1994 Eugénie Grandet (TV film)
Le voyageur immobile
Règle de l'homme, La (TV film)
1993 Divisé par deux (TV film)
Interdiction, L' (TV film)
J'aime pas qu'on m'aime (TV film)
1992 La Controverse de Valladolid (TV film)
Papa veut pas que je t'épouse (TV film)
1989 Bouvard et Pecuchet (TV film)
Život a nic jiného
1985 Šílená láska

TV seriály

2018 Ben (TV seriál)
Les Enfants perdus : Deuxième partie (E04)
Disparus : Deuxième partie (E02)
Disparus : Première partie (E01)
2017 Zone Blanche (TV seriál)
Quand on arrive en ville (S01E01)
2016 Agathe Koltès (TV seriál)
Marseille (TV seriál)
La Lutte Finale (S01E08)
A voté (S01E07)
Liberté, Egalité, sans Pitié (S01E06)
další epizody (8)
Duel au soleil (TV seriál)
Sur la réserve (S02E02)
2015 Capitaine Marleau (TV seriál)
La Mémoire enfouie (S01E09)
Nina (TV seriál)
Sortie de route (S01E05)
2013 Une femme dans la Révolution (TV seriál)
2012 Duo (TV seriál)
2011 Zvláštní jednotka (TV seriál)
Tous pour un (S02E03)
Les damnés (S02E01)
2010 La commanderie (TV seriál)
2009 Histoires de vies (TV seriál)
Vive les vacances! (TV seriál)
Zvláštní jednotka (TV seriál)
Eddy (S01E08)
Tarif de groupe (S01E06)
L'autre rive (S01E04)
další epizody (6)
2008 Enquêtes réservées (TV seriál)
2007 Camarades, Les (TV seriál)
Chez Maupassant (TV seriál)
Clan Pasquier, Le (TV seriál)
Greco (TV seriál)
La Commune (TV seriál)
2006 Cri, Le (TV seriál)
2004 Vénus & Apollon (TV seriál)
2003 Blandine, l'insoumise (TV seriál)
Komisařka Diana Carrová (TV seriál)
Les Thibault (TV seriál)
2002 Petit café (TV seriál)
Případy sestry Terezy (TV seriál)
S.O.S. 18 (TV seriál)
2001 Les enquêtes d'Éloïse Rome (TV seriál)
2000 B.R.I.G.A.D. (TV seriál)
Grand patron, Le (TV seriál)
Žena zákona (TV seriál)
Son et lumière (S05E02)
Julie Lescautová (TV seriál)
Žhář (S09E03)
1999 Chambre n° 13 (TV seriál)
Destin des Steenfort, Le (TV seriál)
Mélissol (TV seriál)
Žena v taláru (TV seriál)
1998 Au coeur de la loi (TV seriál)
Avocats & associés (TV seriál)
Dossier: disparus (TV seriál)
Louis la Brocante (TV seriál)
Poursuite du vent, La (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
Louis Page (TV seriál)
P.J. (TV seriál)
Vertiges (TV seriál)
1996 Hors limites (TV seriál)
Les Steenfort, maîtres de l'orge (TV seriál)
1995 Avocate, L' (TV seriál)
Chercheur d'héritiers (TV seriál)
L'histoire du samedi (TV seriál)
1994 Madame le proviseur (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
Náš učitel (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1991 Nestor Burma (TV seriál)
1989 Le masque (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace