foto

Paul Bandey

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Eight for Silver
2018 The Nine Billion Names of God
2017 The Follower
2015 Hrady z písku
Mi casa, su casa
Stavisky, l'escroc du siècle (TV film)
2014 Horsehead
Kouzlo měsíčního svitu
Le règne de la beauté
2013 Loulou, l'incroyable secret
Mafiánovi
White Lie
2012 Yek rooz digar
2011 Le Skylab
Příšerka v Paříži
Une pure affaire
2010 Iluzionista
Paris Connections
Černá Venuše
2009 Arthur a Maltazardova pomsta
La Femme invisible (d'après une histoire vraie)
Tajemství tety Eleanory
2008 Ca$h
2007 Hitman
Persepolis
Zygs, le secret des disparus, Les (TV film)
2006 Le Rainbow Warrior (TV film)
2005 Bien dégagé derrière les oreilles (TV film)
2004 Prokletí bohů
2003 Affaire Dominici, L' (TV film)
Janis a John
2002 Corto Maltese: Le etiopiche (TV film) - vyp.
2000 Vatel
1999 Chili con carne
Moje drahá polovička
1998 Hanuman
Madam Bette
1997 Puce à l'oreille, La (TV film)
Půlnoční střelec (TV film)
1994 Jeanne la Pucelle II - Les prisons
1993 Návštěvníci

TV seriály

2019 Na podruhé (TV seriál)
Óda na lásku (E04)
Miluji tě (E03)
Vrať se (E02)
další epizody (4)
2015 Nicolas Le Floch (TV seriál)
Le Cadavre anglais (S06E01)
2012 Les mystérieuses cités d'or (TV seriál)
2009 Ce jour là, tout a changé (TV seriál)
2008 Paris enquêtes criminelles (TV seriál)
La Grande Vie (S03E04)
2005 Faites comme chez vous (TV seriál)
2003 Kód Lyoko (TV seriál)
2002 Martin Snílek (TV seriál)
Společnost Adventure (TV seriál)
1997 The Hunger (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)

Dokumentární

2018 John Ford (TV film) - vyp.
2014 PAN! Our Music Odyssey
2013 Beyond: Two Souls - Behind the Scenes
2009 Last Supper for Malthus
1974 Nova (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky