foto

Mina Anwar

  • nar. 20.9.1969 (49 let)
    Church, Lancashire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Infidel, The
2005 Sen noci svatojánské (TV film)
2002 Porazit Ježíše (TV film)
2000 A Christmas Carol (TV film)
Možná, miláčku
1999 The Flint Street Nativity (TV film)
1995 Flight (TV film)

TV seriály

2017 Pán času (TV seriál)
Smile (S10E02)
2016 In the Club (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 3 (S02E03)
další epizody (5)
2015 Marley's Ghosts (TV seriál)
2014 In the Club (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
Remember Me (TV seriál)
Šťastné údolí (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 1 (S01E01)
Scott and Bailey (TV seriál)
Professional Divide (S04E06)
A Matter Of Rank (S04E04)
2013 Wright Way, The (TV seriál)
2012 Rocket's Island (TV seriál)
2011 Záhada Anubisova domu (TV seriál)
Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál)
Sky: Part 2 (S05E02)
Sky: Part 1 (S05E01)
2010 A Passionate Woman (TV seriál)
Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál)
Sbohem, Sarah Jane Smithová - 2. část (S04E12)
Sbohem, Sarah Jane Smithová - 1. část (S04E11)
Trezor tajemství - 2. část (S04E04)
další epizody (4)
2009 Jak běží život (TV seriál)
Scoop (TV seriál)
Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál)
Svatba Sarah Jane Smithové - 2. část (S03E06)
Svatba Sarah Jane Smithové - 1. část (S03E05)
Vězeň Judoonů - 2. část (S03E02)
další epizody (4)
2008 Invisibles, The (TV seriál)
Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál)
Nepřítel Bejnů - 2. část (S02E12)
Nepřítel Bejnů - 1. část (S02E11)
Pokušení Sarah Jane Smithové - 2. část (S02E10)
další epizody (8)
2006 Mayo (TV seriál)
The Slammer (TV seriál)
2005 Love Soup (TV seriál)
ShakespeaRe-Told (TV seriál)
2004 Best Friends (TV seriál)
Doctors and Nurses (TV seriál)
No Angels (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
2001 TV to Go (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1996 Tenká modrá linie (TV seriál)
Netvor se zelenýma očima (S02E07)
Vztek na silnicích (S02E06)
Tak do nich, Modrá četo (S02E05)
další epizody (7)
1995 Barbara (TV seriál)
Tenká modrá linie (TV seriál)
Duch Vánoc (S01E07)
Dnešní mládež (S01E06)
Noční můra (S01E05)
další epizody (7)
1994 99-1 (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

TV pořady

1999 Loose Women (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace