foto

Thierry Nenez

  • nar. 23.4.1956 (64 let)
    Dreux, Eure-et-Loir, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Vládce Paříže
2017 Les Brumes du Souvenir (TV film)
2016 L'Entreprise (TV film)
Monsieur Chocolat
2014 La dernière échappée (TV film)
2013 Violette
2011 Knoflíková válka
Sport pro holky
Été des Lip, L' (TV film)
Ženy z šestého poschodí
2010 Bienvenue à Bouchon (TV film)
Luxure à mort
2009 Juste un peu d'@mour (TV film)
2008 Belleville tour (TV film)
Braquage en famille (TV film)
Bílá ruka (TV film)
Krevní pouta
Marion a Lucie (TV film)
Paříž 36
2007 Belle et le sauvage, La (TV film)
Dva světy
Hubert et le chien (TV film)
Krevní pouto (TV film)
2006 Dablér
Grand Charles, Le (TV film)
Le Rainbow Warrior (TV film)
Marie Besnardová: Příběh travičky (TV film)
Neboj, jsem v pořádku
Petits secrets et gros mensonges (TV film)
2005 600 secondes pour refaire le monde
Désiré Landru (TV film)
Láska na věky (TV film)
Un prof en cuisine (TV film)
2004 Cliente, La (TV film)
Debout les frileux de la terre
2003 Drž hubu!
Une preuve d'amour (TV film)
2001 Agathe et le grand magasin (TV film)
Gregoir Moulin proti lidskosti
Kdo jinému jámu kopá (TV film)
Roman de Lulu, Le
Vzorný pár (TV film)
2000 Oncle Paul (TV film)
1999 Duettistes: Une dette mortelle, Les (TV film)
Mort d'un conquérant (TV film)
Un dérangement considérable
1998 Le chant de l'homme mort (TV film)
1997 Hrbáč
Malá lhářka (TV film)
1991 Marcelino, chléb a víno

TV seriály

2019 Pátrací oddělení (TV seriál)
Dernière chance (S13E13)
2014 Résistance (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Vlčí instinkt (TV seriál)
Štvanice (S01E03)
2013 Une femme dans la Révolution (TV seriál)
Vesnice ve Francii (TV seriál)
Den spojenectví (S05E02)
2012 Le Sang de la vigne (TV seriál)
Noces d'or à Sauternes (S02E02)
2011 Deux flics sur les docks (TV seriál)
Le vernis craque (TV seriál)
Sparrowhawk (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2010 Doc Martin (TV seriál)
Trop, c'est trop ! (S01E02)
Padlé královny (TV seriál)
Pátrací oddělení (TV seriál)
Sortie de piste (S05E10)
Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 4 (S03E04)
Julie Lescautová (TV seriál)
Neviditelná smrt (S19E01)
2009 Mes amis, mes amours, mes emmerdes (TV seriál)
Kriminálka Paříž (TV seriál)
Pressing (S05E09)
Úžasná rodina (TV seriál)
Le Grand Virage (S08E01)
2007 Clan Pasquier, Le (TV seriál)
Paris enquêtes criminelles (TV seriál)
Un cri dans la nuit (S02E05)
Reportéři (TV seriál)
Nováčci (TV seriál)
Dommage collatéral (S02E01)
Žena zákona (TV seriál)
Une journée d'enfer (S12E01)
2006 Homicides (TV seriál)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Zmizelý (S13E01)
2003 Komisařka Diana Carrová (TV seriál)
2001 Docteur Sylvestre (TV seriál)
Café frappé (S07E02)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)
1999 Crèche, La (TV seriál)
Žena v taláru (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 Daleká Indočína (TV seriál)
Joséphine, ange gardien (TV seriál)
P.J. (TV seriál)
1996 Les vacances de l'amour (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky