foto

Eddie Hassell

  • nar. 16.7.1990 (27 let)
    Corsicana, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Bomb City
Oh Lucy!
2016 Warrior Road
2014 Born to Race: Fast Track
2013 House of Dust
jOBS
Rodinný víkend
2011 Domácí záležitosti
2010 Děcka jsou v pohodě
2009 2012
2004 Birth of Industry

TV seriály

2013 Devious Maids (TV seriál)
2009 Policajti z L. A. (TV seriál)
2007 Studio 60 (TV seriál)
The Harriet Dinner: Part II (E14)
The Harriet Dinner: Part I (E13)
2006 V dobrém i zlém (TV seriál)
2005 Sběratelé kostí (TV seriál)
Vetřelci z hlubin (TV seriál)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
Oliver Beene (TV seriál)

TV pořady

2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace