foto

Gotthard Lange

  • nar. 9.12.1967 (52 let)
    Geseke, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Zwischen den Jahren
2014 Die Vierte Gewalt
Kráska a zvíře
Zwischen den Zeiten (TV film)
2013 Zlodějka knih
Černá díra (TV film)
2011 Beate Uhse - Chci svobodu pro lásku (TV film)
Isenhart: Legenda o rytíři (TV film)
Osudová léta (TV film)
2010 3
Tajná operace (TV film)
Černá smrt
2009 Genug ist nicht genug (TV film)
Láska za jiných okolností (TV film)
Tělo jako důkaz
2008 Mein Schüler, seine Mutter & ich (TV film)
Tatort - Das schwarze Grab (TV film)
2007 29 a ještě panna (TV film)
Die Copiloten (TV film)
Lachtan pro štěstí (TV film)
Niete zieht Hauptgewinn (TV film)
Ostrov pokladů (TV film)
2005 Crazy Partners (TV film)
2004 Die Unvergessenen (TV film)
Schöne Männer hat man nie für sich allein (TV film)
2003 Bernský zázrak
2001 Der Verleger (TV film)
Nepřítel před branami
Sass
Zúčtování s minulostí
1999 Virtual Vampire

TV seriály

2019 Käthe und ich (TV seriál)
2017 Kobra 11 (TV seriál)
Duchové minulosti (S22E07)
2016 Vinnetou (TV seriál)
Vinnetou: Poslední bitva (E03)
Vinnetou: Nový svět (E01)
2015 SOKO Wismar (TV seriál)
Die Kante von Wismar (S13E03)
2014 Kriminálka Berlín (TV seriál)
Totentanz (S02E07)
2011 Heiter bis tödlich - Henker & Richter (TV seriál)
Sport ist Mord (E03)
Kobra 11 (TV seriál)
Ať žije Kolín (S16E05)
2008 Unschuldig (TV seriál)
2007 R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Blindes Vertrauen (S05E06)
2005 Jetzt erst recht! (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
Ahoj, Robbie! (TV seriál)
1997 Nikola (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2016 1936: Nacistický olympijský sen (TV film)
2010 Vom Reich zur Republik - Der Gewaltfrieden (TV film)

Host

TV pořady

1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky