foto

Gotthard Lange

  • nar. 9.12.1967 (49 let)
    Geseke, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Geister der Vergangenheit (TV film)
Zwischen den Jahren
2014 Die Vierte Gewalt
Kráska a zvíře
Zwischen den Zeiten (TV film)
2013 Černá díra (TV film)
Zlodějka knih
2011 Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Viva Colonia (TV film)
Beate Uhse - Chci svobodu pro lásku (TV film)
Isenhart: Legenda o rytíři (TV film)
Osudová léta (TV film)
2010 Černá smrt
Tajná operace (TV film)
3
2009 Genug ist nicht genug (TV film)
Láska za jiných okolností (TV film)
Tělo jako důkaz
2008 Mein Schüler, seine Mutter & ich (TV film)
Tatort - Das schwarze Grab (TV film)
2007 Copiloten, Die (TV film)
Lachtan pro štěstí (TV film)
Niete zieht Hauptgewinn (TV film)
Ostrov pokladů (TV film)
29 a ještě panna (TV film)
2005 Crazy Partners (TV film)
2004 Die Unvergessenen (TV film)
Schöne Männer hat man nie für sich allein (TV film)
2003 Bernský zázrak
2001 Der Verleger (TV film)
Nepřítel před branami
Sass
Zúčtování s minulostí
1999 Virtual Vampire

TV seriály

2016 Vinnetou (TV seriál)
Vinnetou: Poslední bitva (E03)
Vinnetou: Nový svět (E01)
2014 Kriminálka Berlín (TV seriál)
Totentanz (S02E07)
2011 Heiter bis tödlich - Henker & Richter (TV seriál)
2008 Unschuldig (TV seriál)
2007 R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
2005 Jetzt erst recht! (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 40. okrsek (TV seriál)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
1997 Nikola (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Kobra 11 (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2016 1936: Nacistický olympijský sen (TV film)
2010 Vom Reich zur Republik - Der Gewaltfrieden (TV film)

TV pořady

1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace