foto

Heinrich Giskes

  • nar. 3.4.1946 (74 let)
    Krefeld, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Weingut Wader – Neue Wege (TV film)
Weingut Wader – Nur zusammen sind wir stark (TV film)
2018 Kommissar Dupin - Bretonisches Leuchten (TV film)
2016 Die Welt der Wunderlichs
2015 Heidi, děvčátko z hor
2013 Sommer in Rom (TV film)
2012 Agent Ranjid rettet die Welt
2011 Die Schäferin (TV film)
Lisas Fluch (TV film)
2008 Most (TV film)
2006 Eva Blond: Epsteinovo dědictví (TV film)
2005 Blindes Vertrauen (TV film)
2004 Pomsta živých smolařů
So fühlt sich Liebe an (TV film)
SommerHundeSöhne
2003 ABC des Lebens (TV film)
Claras Schatz (TV film)
Fliege kehrt zurück (TV film)
2002 Die Frau die an Dr. Fabian zweifelte
Was nicht passt, wird passend gemacht
Záhada vyvoleného (TV film)
Štěstí v neštěstí (TV film)
2001 Bílé peklo
Ein Sommertraum (TV film)
Ich schenk dir meinen Mann 2 (TV film)
Natalie - Das Leben nach dem Babystrich (TV film)
2000 Das Phantom (TV film)
Kanak Attack
1999 Die Bademeister - Weiber, saufen, Leben retten (TV film)
Hamburk - město strachu (TV film)
Prachy, zbraně, jedno porno
Voll auf der Kippe (TV film)
Wavlewova kletba (TV film)
1998 Auch Männer brauchen Liebe (TV film)
Bubi Scholz Story, Die (TV film)
1997 Coup, Der (TV film)
Die Musterknaben
Saskia - Schwanger zum Sex gezwungen (TV film)
Sperling und der gefallene Engel (TV film)
1996 Landgang für Ringo (TV film)
Willi und die Windzors (TV film)
1993 Wir können auch anders...
1991 Superstau
1990 Der Neue Mann (TV film)
1983 Tage im Hotel
1982 Liebeskonzil
1980 Reinheit des Herzens, Die
1978 Fünfte Gebot, Das
Marija (TV film)
Von Tag zu Tag
1977 Auf dem Chimborazo (TV film)
Geisel, Die (TV film)
Heinrich
1975 Unter dem Pflaster ist der Strand
1974 Kein Grund zur Unruhe (TV film)
1973 Kleiner Mann - was nun? (TV film)
Něžnost vlků
1971 Apokal
Mutter, Die (TV film)
Peer Gynt (TV film)
1969 Ich bin ein Elefant, Madame

TV seriály

2019 Řeka života (TV seriál)
Kwai - Familienbande (E06)
2016 Phoenixsee (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
další epizody (5)
2012 Wilsberg (TV seriál)
Aus Mangel an Beweisen (E34)
2011 Die Expositionsmaßnahme nach Verbier (TV seriál)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2009 Otec Braun (TV seriál)
Vrah přichází (E16)
2007 Lutter (TV seriál)
2006 SOKO Wismar (TV seriál)
Vietjes letzte Reise (S04E04)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
Was nicht passt wird passend gemacht - Die Serie (TV seriál)
2002 Blond: Eva Blond! (TV seriál)
Edel a Starcková (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
Wilsberg und der Tote im Beichtstuhl (E07)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
Kumpáni (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Na plný plyn (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Janina (S04E08)
1999 CityExpress (TV seriál)
Klemperer - Ein Leben in Deutschland (TV seriál)
Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 Die Neue - Eine Frau mit Kaliber (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
1997 Das Amt (TV seriál)
Die Feuerengel (TV seriál)
Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
Operation Phoenix - Jäger zwischen den Welten (TV seriál)
Schimanski (TV seriál)
1996 Sperling (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Partner, Die (TV seriál)
Schwurgericht (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
Die Kommissarin (TV seriál)
Die Wache (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Siebenbirken (TV seriál)
Stadtklinik (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1989 Mit Leib und Seele (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1976 Geburtstage (TV seriál)
1974 Wie würden Sie entscheiden? (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky