foto

Peer Jäger

  • nar. 2.7.1943 (75 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Rosamunde Pilcherová: Zaslíbená nevěsta (TV film)
2009 Richterin ohne Robe (TV film)
2008 Mama arbeitet wieder (TV film)
Remarque - Sein Weg zum Ruhm (TV film)
2007 Der Tod meiner Schwester (TV film)
Free Rainer
2006 Big Ben - Smrt kritika (TV film)
Himmel über Australien (TV film)
2005 Die Schwarzwaldklinik - Die nächste Generation (TV film)
Die Schwarzwaldklinik - Neue Zeiten (TV film)
Liebe nach dem Tod (TV film)
Sperling und der Fall Wachutka (TV film)
2003 Bernský zázrak
Cappuccino zu dritt (TV film)
Gestern gibt es nicht (TV film)
Hilfe, ich bin Millionär (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Eishockey (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Opfer im Zwielicht (TV film)
2002 Edgar Wallace - Das Schloss des Grauens (TV film)
Loď snů - Thajsko (TV film)
2001 All' Arrabbiata - Eine kochende Leidenschaft (TV film)
Denninger - Der Tod des Paparazzo (TV film)
Eine öffentliche Affäre (TV film)
Jetzt bin ich dran, Liebling! (TV film)
Mein Papa mit der kalten Schnauze (TV film)
Ostrov štěstí (TV film)
Rozvod s překážkami (TV film)
Späte Rache (TV film)
2000 Marlene
Rosamunde Pilcherová: Rozervaná srdce (TV film)
Scharf aufs Leben (TV film)
T.E.A.M. Berlin - Der Kreuzzug (TV film)
1999 Aimee a Jaguár
Delta Team - Auftrag geheim! (TV film)
Nikdo neslyší tvůj křik (TV film)
Tatort - Blinde Kuriere (TV film)
1998 Julia - Kämpfe für deine Träume! (TV film)
Tatort - Russisches Roulette (TV film)
Zur Zeit zu zweit (TV film)
1997 Rote Schakal, Der (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Stubbe und der Geisterpolizist (TV film)
1996 Heimatgeschichten - Das wird schon werden (TV film)
Komisařka Rosa Roth - Pondělí, 26. listopad (TV film)
Küsse niemals deinen Chef (TV film)
1995 Alles außer Mord - Marion Nr. 5 (TV film)
Místo činu: Frankfurt - Vražda na objednávku (TV film)
1994 Bella Block - Die Kommissarin (TV film)
König von Dulsberg, Der
1993 Doberstein (TV film)
1992 Einer zahlt immer (TV film)
Schlafende Hunde (TV film)
1989 Polizeiruf 110 - Mitternachtsfall (TV film)
1986 Die Herausforderung (TV film)
1979 Ich - Dann eine Weile nichts (TV film)
1965 Der Reserveheld
1959 Musterknaben

TV seriály

2014 Ein Fall von Liebe (TV seriál)
2012 Vraždy na severu (TV seriál)
2011 IK1 - Turisté v nebezpečí (TV seriál)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Mezi nepřáteli (S12E11)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Berlín 1905 (TV seriál)
Da kommt Kalle (TV seriál)
Die Familienanwältin (TV seriál)
Údolí Divokých růží (TV seriál)
Červené růže (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Kunden und andere Katastrophen (TV seriál)
2002 Důkaz na dosah (TV seriál)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
2000 Aeon - Countdown im All (TV seriál)
1999 Delta Team - Auftrag geheim! (TV seriál)
Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 Helicops (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
1996 Sperling (TV seriál)
1995 Hotel Hansson (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Vater wider Willen (TV seriál)
1994 Alles außer Mord! (TV seriál)
Bella Block (TV seriál)
Heimatgeschichten (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2009 Der Mann aus der Pfalz (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace