foto

Sonja Bertram

  • nar. 14.9.1984 (35 let)
    Frechen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Loď snů: Tanzánie (TV film)
Zmatkářky: Každé řešení má svůj problém (TV film)
2016 Inga Lindström: Elin má každý rád (TV film)
2015 Tod den Hippies!! Es lebe der Punk!
2001 Anwalt Abel - Zuckerbrot und Peitsche (TV film)
Das Schneeparadies (TV film)
1999 Tiché zlo Vánoc (TV film)

TV seriály

2012 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Wege zum Glück - Spuren im Sand (TV seriál)
2010 Hand aufs Herz (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Um Himmels willen (TV seriál)
2000 Bei aller Liebe (TV seriál)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
Siska (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky