foto

André Röhner

  • nar. 31.3.1977 (43 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Passagier 23 - Verschwunden auf hoher See (TV film)
2017 Loď snů: Tanzánie (TV film)
2013 Robin Hood a já (TV film)
2012 Getrieben (studentský film)
2011 Vergiss dein Ende
2010 Pozor na doktora (TV film)
2009 Místo činu - Černý Petr (TV film)
2008 Místo činu - Neúplatný (TV film)
Místo činu - Ničí dítě (TV film)
Místo činu - Trest smrti (TV film)
2007 Inga Lindström: Návrat do Vickerby
My Little Boy
2006 Bez důkazu: Pět kamarádů
Zwei Bräute und eine Affäre (TV film)
2005 Dr. Sommerfeld - Zwischen allen Stühlen (TV film)
Jeden pes, dva kufry a velká láska (TV film)
Prinz und Paparazzi (TV film)
Was für ein schöner Tag (TV film)
2003 Perfektní život (TV film)
2002 Nachtschwimmen (studentský film)

TV seriály

2019 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Zurück zu dir (S05E01)
Rozmarné jaro (TV seriál)
Zpovědní tajemství (E19)
2017 Dr. Klein (TV seriál)
Im freien Fall (S04E01)
2016 Kobra 11 (TV seriál)
Na špatné straně (S20E16)
2015 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Gefrierpunkt (S04E12)
Fluchtversuch (S04E09)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Silicon Sally (S06E13)
SOKO Wismar (TV seriál)
Über den Wolken (S13E06)
2014 Doktor Falk (TV seriál)
Nevyřízené účty (E03)
Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Männerherzen (S02E08)
Vraždy na severu (TV seriál)
Krok do prázdna (S03E04)
Goldfinger (S03E03)
2013 In aller Freundschaft (TV seriál)
Berührungsangst (S16E07)
2012 Heiter bis tödlich - Henker & Richter (TV seriál)
Die Moorhexe (E15)
Policie Hamburk (TV seriál)
Ein letzter Kuss (S06E19)
SOKO Wismar (TV seriál)
Barvermögen (S09E19)
Kobra 11 (TV seriál)
Štvaná zvěř (S16E12)
2010 Poslední polda (TV seriál)
Ženská liga (S01E08)
Vteřiny před vraždou (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Blattschuss (S01E10)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Swinging Leipzig (S10E19)
2009 Flemming (TV seriál)
2008 Unschuldig (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Augenblick der Liebe (S11E06)
Kobra 11 (TV seriál)
Muž v pozadí (S13E07)
2006 Freunde für immer - Das Leben ist rund (TV seriál)
Údolí Divokých růží (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Der Tote im Weinberg (S03E15)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
2004 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Svědkyně (S08E06)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Berlín, Berlín (TV seriál)
Důkaz na dosah (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Dokumentární

2012 Vom Reich zur Republik - Europas letzter Sommer (TV film)
2010 Vom Reich zur Republik - Der Gewaltfrieden (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky