foto

Antonia Cäcilia Holfelder

  • nar. 1971
    Hamburg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Das Dorf der Mörder (TV film)
2014 Kückückskind (TV film)
2012 Lore
2009 Čarodějka Lilly: Drak a kniha kouzel
2006 Die Bullenbraut 2 - Der Tod hat 17 Karat (TV film)
2005 Die Bullenbraut (TV film)
Doppelter Einsatz - Gefährliche Liebschaft (TV film)
Max und Moritz Reloaded
2002 Mutter auf der Palme (TV film)
Poppitz
Väter
2000 Anatomie
Hat er Arbeit? (TV film)
Schimanski: Smrtící láska (TV film)

TV seriály

2019 Frau Jordan stellt gleich (TV seriál)
Osm dní (TV seriál)
2017 Kriminalista (TV seriál)
Bojovník (S12E08)
Esteřino tajemství 2. část (S12E07)
Esteřino tajemství 1. část (S12E06)
další epizody (8)
2016 Vraždy na severu (TV seriál)
Gestrandet (S04E01)
Kriminalista (TV seriál)
Dvojí smrt Igora Dovgala (S11E11)
Krkavčí matka (S11E10)
Zápasník (S11E09)
další epizody (6)
2015 Kriminalista (TV seriál)
Hacker (S11E04)
Učitelka lásky (S11E03)
Ve jménu otce (S11E02)
další epizody (8)
2014 Kriminalista (TV seriál)
Zmařený život (S10E04)
Ztracené štěstí (S10E03)
Poslední let (S10E02)
další epizody (9)
2013 Kriminalista (TV seriál)
Loutkovodič (S09E01)
Odplata (S08E04)
Noc u jezera (S08E03)
další epizody (5)
SOKO Wismar (TV seriál)
Reiterspiele (S11E04)
2012 Kriminálka Berlín (TV seriál)
Heiratsschwindler (S01E02)
Kriminalista (TV seriál)
Doživotí (S07E05)
Zasvěcení smrti (S07E04)
Modrá krev (S07E03)
další epizody (8)
2011 Kriminalista (TV seriál)
Posedlost (S06E04)
Pozdrav od Johnnyho Silvera (S06E03)
Ochránce (S06E02)
další epizody (8)
2010 Kriminalista (TV seriál)
Výslech (S05E04)
Vina a trest (S05E03)
Dívka s ptáčkem (S05E02)
další epizody (8)
2009 Kriminalista (TV seriál)
Sedmá velmoc (S04E04)
Beze stopy (S04E03)
Dobrý samaritán (S04E02)
další epizody (8)
2008 Volles Haus (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (S03E04)
Noční pták (S03E03)
Ledová smrt (S03E02)
další epizody (8)
2007 Doktor Martin (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
Ideální oběť (S02E04)
Volný pád (S02E03)
Temné tajemství (S02E02)
další epizody (7)
2006 Kriminalista (TV seriál)
Fanynka vrahů (S01E03)
Padlí andělé (S01E02)
Na pokraji (S01E01)
2005 SOKO Wismar (TV seriál)
Jagdfieber (S03E07)
2004 Typisch Sophie (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 Specialisté na vraždy (TV seriál)
1997 Schimanski (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky