foto

Ralph Hemecker

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2015 A City of Shoulders and Noses
2009 Flynn
Nora Roberts: Prokletá zátoka (TV film)
Skyrunners (TV film)
2007 Nora Roberts: Městečko Angels Fall (TV film)
2006 Osudná známost (TV film)
2005 Dotek hrůzy (TV film)
2003 Chasing Alice (TV film)
2000 Magická zbraň (TV film)
1999 Wonder Cabinet, The (TV film)
1998 Američtí draci
Ostrý tým (TV film)
1996 Dunící hrom (TV film)
1993 Dokonalá vražda
Renegát (TV film)
Renegát 2: Fronta na smrt (TV film)
1984 Out of the Blue (TV film)

TV seriály

2017 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Land of the Lost (S02E13)
Quantico (TV seriál)
FALLENORACLE (S02E12)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Hyperion Heights (S07E01)
The Final Battle: Part 2 (S06E22)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Love Lost (S07E19)
2016 Legends of Tomorrow (TV seriál)
The Chicago Way (S02E08)
The Flash (TV seriál)
Paradox (S03E02)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Heartless (S06E07)
2015 The Flash (TV seriál)
Legends of Today (S02E08)
The Man Who Saved Central City (S02E01)
Tricksters (S01E17)
Bylo, nebylo (TV seriál)
The Bear and the Bow (S05E06)
Siege Perilous (S05E03)
Operace Mangusta 2 (S04E23)
další epizody (5)
2014 The Flash (TV seriál)
The Man in the Yellow Suit (S01E09)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Hrdinové a zloduši (S04E12)
Nebezpečné zrcadlo 2 (S04E09)
Učeň (S04E04)
další epizody (7)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Hledaný (S05E06)
2013 Once Upon a Time in Wonderland (TV seriál)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Návrat domů (S03E11)
Srdce, které věří nejvíc (S03E01)
Druhá hvězda napravo (S02E21)
další epizody (5)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Černá knížka (S04E07)
2012 Okrsek 22 (TV seriál)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Srdcová královna (S02E09)
Hranice (S02E02)
Zlomená kletba (S02E01)
další epizody (5)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Risk and Reward (S03E05)
Collateral Damage (S02E21)
2011 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
A Night on the Town (S02E05)
Critical Condition (S02E03)
Silver Star (S01E17)
2010 Nikita (TV seriál)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Officer Down (S01E04)
Samaritan (S01E02)
Upíří deníky (TV seriál)
The Sacrifice (S02E10)
Vražedná čísla (TV seriál)
A vítězem se stává... (S06E14)
2009 Vražedná čísla (TV seriál)
Podvod (S06E09)
Hydra (S06E05)
Minuta po půlnoci (S05E18)
2008 Vražedná čísla (TV seriál)
Návnada (S05E02)
2007 Vražedná čísla (TV seriál)
Třináct (S04E04)
2001 Witchblade (TV seriál)
1998 Milénium (TV seriál)
Exegesis (S03E02)
Akta X (TV seriál)
Boj s minulostí (S05E09)
1997 Lawless (TV seriál)
Roar (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
The Curse of Frank Black (S02E06)
1996 Kindred: The Embraced (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
The Well-Worn Lock (S01E08)
Modrý Pacifik (TV seriál)
Pan a paní Smithovi (TV seriál)
1995 Podivné náhody (TV seriál)
Vanishing Son (TV seriál)
1994 Agent Fortuny (TV seriál)
Dead at 21 (TV seriál)
1992 Odpadlík (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)

TV pořady

1988 America's Most Wanted (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1996 Milénium (TV seriál)
The Well-Worn Lock (S01E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace