foto

Josef Cannon

  • nar. Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Debt Collectors
2019 Christmas Grieve
Cyborg Nemesis
Mirror Image
2017 F.U. Woody Allen
Misirlou
2016 Flea
2015 Feeling Goode
Helsing University
2014 Full Love
2013 616: Paranormal Incident
2012 Sorority Party Massacre
2010 The Eagle Path
2005 Lackawanna blues (TV film)
Válka světů
2003 Malibooty!
Nejhledanější v Malibu
2002 Jako Mike
1990 Rockula
1989 Kouzelná chvíle (TV film)
1986 Trenérka

TV seriály

2019 The Orville (TV seriál)
Sanctuary (S02E12)
2004 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Krev a písek (S01E11)
2002 8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
JAG (TV seriál)
JAG v televizi (S06E05)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1997 Detektiv Mike Hammer (TV seriál)
Hoop Nightmares (E04)
1995 Night Stand (TV seriál)
1994 Sister, Sister (TV seriál)
1993 Where I Live (TV seriál)
1992 The Golden Palace (TV seriál)
1989 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Faktor Ikarus (S02E14)
1987 Četa v akci (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Christmas Grieve

Host

TV pořady

2003 Napálené celebrity (TV pořad)
2002 Cedric the Entertainer Presents (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky