foto

Stanley Baker

  • nar. 28.2.1928
    Ferndale, Rhondda Valley, Wales, Velká Británie
  • zem. 28.6.1976 (48 let)
    Málaga, Andalucía, Španělsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1976 Orzowei, il figlio della savana (TV film)
1975 Pepita Jiménez
Un sorriso, uno schiaffo, un bacio in bocca - a.z.
Zorro
1974 Graceless Go I (TV film)
Robinson Crusoe (TV film)
The Changeling (TV film)
Who Killed Lamb? (TV film)
1972 Innocent Bystanders
1971 Popsy Pop
Una Lucertola con la pelle di donna
1970 Games, The
Poslední granát
V pravý čas
1969 Italian Job
Where's Jack?
1968 Dívka s pistolí
1967 Code Name: Heraclitus (TV film)
Nehoda
Robbery
1966 Tormentors, The (TV film)
1965 Dingaka
One of Them Is Named Brett
Sands of the Kalahari
Who Has Seen the Wind? (TV film)
1964 Zulu
1963 Francouzským stylem
Man Who Finally Died, The
1962 A Prize of Arms
Eva
Sodoma a Gomora
1961 Děla z Navarone
1960 Betonová džungle
Hell Is a City
1959 Bouřlivý let
Schůzka naslepo
The Angry Hills
Yesterday's Enemy
1958 Sea Fury
Violent Playground
1957 Campbellovo království
Prodané životy
1956 A Hill in Korea
Alexandr Veliký
Checkpoint
Child in the House
Paris a Helena
1955 Creature, The (TV film)
Richard III.
1954 Beautiful Stranger
Hell Below Zero
The Good Die Young
1953 Knights of the Round Table
Kruté moře
Tell-Tale Heart, The
The Red Beret
1952 Taming of the Shrew, The (TV film)
1951 Captain Horatio Hornblower R.N.
Cloudburst
Home to Danger
The Rossiter Case
Whispering Smith Hits London
1950 Lilli Marlene
Your Witness
1949 All Over the Town
Obsession
1943 Undercover

TV seriály

1975 How Green Was My Valley (TV seriál)
1958 A Christmas Night with the Stars (TV seriál)
1956 Jane Eyre (TV seriál)

Dokumentární

1967 Heart of Show Business, The (koncert)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace