foto

Greg Plitt

  • nar. 3.11.1977
    Baltimore, Maryland, USA
  • zem. 17.1.2015 (37 let)
    Burbank, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

"Žijete jen jeden život. Začíná dnešním dnem, pokračuje zítra a neskončí, dokud nedosáhnete svého cíle. Dokud nepřejdete přes cílovou čáru. S rukou nahoře zdviženou k poctě vítěžství... Žijete pouze jednou. Ale pokud si plníte svoje sny. Tak jednou je dost, přátelé."
 
Celým jménem George Gregory Plitt Junior se narodil 3. listopadu 1977 v Baltimoru ve státě Maryland. Byl jedním ze čtyřech dětí. Byl však známý pod jménem Greg Plitt. Byl absolventem US Military Academy ve West Pointu. Zároveň před svojí kariérou sloužil v Armádě u Rangerů. Později se stal velitelem roty s více než 180 vojáky. Dále byl profesionální parašutista s více než 2500 seskoky a mezi jeho další záliby patřilo zápasení, golf a především fitness. Greg se proslavil jako motivační řečník. Na jeho Facebookové stránce má přes 620 tisíc fanoušků. Jeho vášní bylo fitness a jezdil po celém světě, aby pomáhal lidem hledat cíl a motivaci. Byl vyznavačem zdravého životního stylu a jeho proslovy dokázaly uchvátit davy fanoušků.

Do povědomí filmových fanoušků se vryl jako herec z Terminátora Salvation (2009), kde ztvárnil robota tzv. "Hybrid Male". Předtím bylo jeho tělo doslova "poskytnuto" jako model pro vytvoření CGI postavy Dr. Manhattana ve filmu Zacka Snydera Strážci - Watchmen (2009). Jeho poslední role byla ve filmu Grudge Match (2013), kde po boku Sylvestera Stallona hrál instruktora parašutismu.

Plitt účinkoval v dalších několika filmech, televizních programech a reklamách. Především se objevoval na obálkách magazínu jako fitness model "number one" číslo jedna. Z těch mnoha můžeme jmenovat AXL, American Health & Fitness, Men's Fitness, Muscle & Fitness a Men's Health. U nás vyšel na obálce Muscle & Fitness v únoru 2012 a před rokem v dubnu 2014 a nyní i 2015.

Živil se jako osobní trenér v Los Angeles, kde také žil. Jeho životní náplní bylo vytvářet motivační a tréninkové videa pro fanoušky i své klienty. Jeho motem bylo především: "Žít úspěšný život, aby člověk nebyl nikdy zapomenut." "Be Remembered".

Greg Plitt tragicky zemřel v sobotu 17. ledna 2015 poblíž kalifornského Burbanku. Plitt byl sražen vlakem v kolejišti, kde natáčel televizní reklamu na energetický nápoj. Dle sdělení místní policie byla nehoda natočena na kameru vlaku. Greg stál na kolejích a na důkaz účinosti onoho nápoje se měl pokusit přijíždějící vlak předběhnout. Údajně měl sprintovat několik metrů a pak uskočit stranou. Bohužel z neznámých důvodů uskočit už nedokázal.

Lukáš "Lucasion" Černohorský

Herecká filmografie

Filmy

2017 Best Thanksgiving Ever, The
2013 Zpátky do ringu
2009 Terminator Salvation
2008 Six Sex Scenes and a Murder
2007 Last Call Before Sunset
2006 Kauza CIA

TV seriály

2010 Paul Cruz: Latin Actor (A Mockuseries) (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

TV pořady

1994 Extra (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1991 KTLA Morning News (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace