foto

Antonio Wannek

  • nar. 27.6.1979 (40 let)
    Berlín, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 In Wahrheit - Still ruht der See (TV film)
Tatort: Für immer und dich
2018 Der Mordanschlag (TV film)
Reise nach Jerusalem
2017 Götter in Weiß (TV film)
Lucky Loser - Ein Sommer in der Bredouille
Schneeflöckchen
Zorn - Kalter Rauch (TV film)
2016 Allein gegen die Zeit - Der Film
Kai
2015 Treppe Aufwärts
2013 Polizeiruf 110 - Der verlorene Sohn (TV film)
Tatort - Happy Birthday, Sarah! (TV film)
Válečná generace (TV film)
2012 Tatort - Todesschütze (TV film)
Věž (TV film)
2011 Carl a Bertha (TV film)
Nur für einen Augenblick
2010 Tatort - Am Ende des Tages (TV film)
2009 Liebeslied
2008 Der Heckenschütze (TV film)
I Don't Feel Like Dancing (studentský film)
2007 Sieben Tage Sonntag
2006 Kráska a pirát (TV film)
Probuzení Šípkové Růženky (TV film)
2004 Das Schwalbennest (TV film)
Tučná kořist (TV film)
2003 Fremder Freund
2002 Der Felsen
Die Westentaschenvenus (TV film)
Oktopus
Polizeiruf 110 - Vom Himmel gefallen (TV film)
Sperling und der stumme Schrei (TV film)
2001 99euro-films
Bílé peklo
Herzrasen (TV film)
Polizeiruf 110 - Angst (TV film)
Recept na lásku
Wie Feuer und Flamme
2000 Die Verwegene - Kämpfe um deinen Traum (TV film)
Fremde Freundin
Mein Leben gehört mir (TV film)
1999 Flaschendrehen
Gomez - Kopf oder Zahl
Kismet
Liebe, Lügen und Geheimnisse (TV film)
Místo činu: Kolín - Temná a světlá stránka (TV film)
1998 Männer vom K3 - Tödliches Spiel, Die (TV film)
Schimanski: Krysí doupě (TV film)
1992 Kinderspiele

TV seriály

2019 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Verzockt (S18E22)
2018 Berlínští psi (TV seriál)
Vraždy na severu (TV seriál)
Zweite Chance (S05E03)
2017 Kobra 11 (TV seriál)
Rodiče v utajení (S22E12)
2016 Gottlos - Warum Menschen töten (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Der russische Soldat (S13E13)
Kommissarin Lucas (TV seriál)
Schuldig (E24)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Lucky Punch (S15E20)
2015 Kobra 11 (TV seriál)
Poslední závod (S19E08)
2014 Dr. Klein (TV seriál)
Perfekte Welt (S01E10)
Josephine Klick - Allein unter Cops (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)
Richter und Henker (S09E11)
Otec Braun (TV seriál)
Poslední případ (E22)
2013 SOKO: Der Prozess (TV seriál)
VERBRECHEN nach Ferdinand von Schirach (TV seriál)
Poslední polda (TV seriál)
Hrátky (S04E09)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Blutsbrüder (E47)
2012 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Otec Braun (TV seriál)
Ukradené housle (E21)
Peněz se nenasytí (E20)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Fightclub (S11E19)
2010 Otec Braun (TV seriál)
Sněhurka a konec trpaslíků (E19)
Jedovatá medúza (E18)
Symbol štěstí (E17)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Otec Braun (TV seriál)
Vrah přichází (E16)
Rudá Róza (E15)
2008 Otec Braun (TV seriál)
Posvátný strom (E14)
Rabínovy zahrady (E13)
2007 Otec Braun (TV seriál)
Vražda v ženském klášteře (E12)
Ztracené dědictví (E11)
Boží znamení (E10)
Charlotte Link (TV seriál)
Der fremde Gast (E10)
2006 Specialisti: Kriminální policie Rýn - Mohan (TV seriál)
Stolberg (TV seriál)
Otec Braun (TV seriál)
Nikomu ani slovo (E09)
Tři rakve a jedno dítě (E08)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Hundeleben (S06E05)
2005 Otec Braun (TV seriál)
Zkáza rodu (E06)
Smrt v klášteře (E05)
Donna Leonová (TV seriál)
Tajné kanály (E10)
Kobra 11 (TV seriál)
Axel a Marko (S09E14)
2004 Otec Braun (TV seriál)
Konec renesančního umělce (E04)
Začarovaný případ (E03)
2003 Otec Braun (TV seriál)
Kostra v dunách (E02)
Sedmý chrám (E01)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
2001 Vyšetřovatel (TV seriál)
2000 Geisterjäger John Sinclair (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
Siska (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
Schimanski (TV seriál)
1996 Sperling (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1991 Viel Rummel um den Skooter (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2016 Letzte Ausfahrt Gera - Acht Stunden mit Beate Zschäpe (TV film)

Host

TV pořady

1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky