foto

Antonio Wannek

  • nar. 27.6.1979 (39 let)
    Berlín, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Der Mordanschlag (TV film)
Für immer und Dich
Reise nach Jerusalem
2017 Götter in Weiß (TV film)
Lucky Loser - Ein Sommer in der Bredouille
Schneeflöckchen
Zorn - Kalter Rauch (TV film)
2016 Allein gegen die Zeit - Der Film
Kommissarin Lucas - Schuldig (TV film)
2015 Treppe Aufwärts
2014 Pfarrer Braun - Brauns Heimkehr (TV film)
2013 Polizeiruf 110 - Der verlorene Sohn (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Blutsbrüder (TV film)
Tatort - Happy Birthday, Sarah! (TV film)
Válečná generace (TV film)
2012 Pfarrer Braun - Altes Geld, junges Blut (TV film)
Pfarrer Braun - Ausgegeigt! (TV film)
Tatort - Todesschütze (TV film)
Věž (TV film)
2011 Carl a Bertha (TV film)
Nur für einen Augenblick
2010 Pfarrer Braun - Grimms Mördchen (TV film)
Pfarrer Braun - Kur mit Schatten (TV film)
Pfarrer Braun - Schwein gehabt! (TV film)
Tatort - Am Ende des Tages (TV film)
2009 Liebeslied
Pfarrer Braun - Glück auf! Der Mörder kommt! (TV film)
Pfarrer Braun - Im Namen von Rose (TV film)
2008 Der Heckenschütze (TV film)
I Don't Feel Like Dancing (studentský film)
Pfarrer Braun - Die Gärten des Rabbiners (TV film)
Pfarrer Braun - Heiliger Birnbaum (TV film)
2007 Charlotte Link - Der fremde Gast (TV film)
Pfarrer Braun - Braun unter Verdacht (TV film)
Pfarrer Braun - Das Erbe von Junkersdorf (TV film)
Pfarrer Braun - Ein Zeichen Gottes (TV film)
Sieben Tage Sonntag
2006 Kráska a pirát (TV film)
Pfarrer Braun - Drei Särge und ein Baby
Pfarrer Braun - Kein Sterbenswörtchen (TV film)
Probuzení Šípkové Růženky (TV film)
2005 Pfarrer Braun - Adel vernichtet (TV film)
Pfarrer Braun - Bruder Mord (TV film)
Tajné kanály (TV film)
2004 Das Schwalbennest (TV film)
Otec Braun - Konec renesančního umělce (TV film)
Otec Braun - Začarovaný případ (TV film)
Tučná kořist (TV film)
2003 Fremder Freund
Otec Braun - Kostra v dunách (TV film)
Otec Braun - Sedmý chrám (TV film)
2002 Der Felsen
Die Westentaschenvenus (TV film)
Oktopus
Polizeiruf 110 - Vom Himmel gefallen (TV film)
Sperling und der stumme Schrei (TV film)
2001 99euro-films
Bílé peklo
Herzrasen (TV film)
Polizeiruf 110 - Angst (TV film)
Recept na lásku
Wie Feuer und Flamme
2000 Die Verwegene - Kämpfe um deinen Traum (TV film)
Fremde Freundin
Mein Leben gehört mir (TV film)
1999 Flaschendrehen
Gomez - Kopf oder Zahl
Kismet
Liebe, Lügen und Geheimnisse (TV film)
Místo činu: Kolín - Temná a světlá stránka (TV film)
1998 Männer vom K3 - Tödliches Spiel, Die (TV film)
Schimanski: Krysí doupě (TV film)
1992 Kinderspiele

TV seriály

2018 Dogs of Berlin (TV seriál)
2017 Kobra 11 (TV seriál)
Rodiče v utajení (S22E09)
2015 Gottlos (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Poslední závod (S19E08)
2014 Dr. Klein (TV seriál)
Perfekte Welt (S01E10)
Josephine Klick - Allein unter Cops (TV seriál)
2013 SOKO: Der Prozess (TV seriál)
VERBRECHEN nach Ferdinand von Schirach (TV seriál)
Poslední polda (TV seriál)
Hrátky (S04E09)
2012 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2006 Specialisti: Kriminální policie Rýn - Mohan (TV seriál)
Stolberg (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Zaměřte se na dálnici (S09E14)
2003 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Otec Braun (TV seriál)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
2001 Vyšetřovatel (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
2000 Donna Leon (TV seriál)
Geisterjäger John Sinclair (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
Siska (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
Schimanski (TV seriál)
1996 Sperling (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1991 Viel Rummel um den Skooter (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2016 Letzte Ausfahrt Gera - Acht Stunden mit Beate Zschäpe (TV film)

TV pořady

1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace