foto

Warren J. Kemmerling

  • nar. 4.1.1924
    Saint Louis, Missouri, USA
  • zem. 3.1.2005 (80 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Godzilla
1979 Temnota
1977 Blízká setkání třetího druhu
1976 Eat My Dust
Fury of the Dragon - a.z.
Operace Blesk (TV film)
Rodinné spiknutí
1975 33 stupňů ve stínu
Framed
1974 Poprava vojína Slovika (TV film)
Trapped Beneath the Sea (TV film)
1973 Hit!
Savage (TV film)
1971 Brother John
1970 Cheyennský klub
1969 Obhájce
1965 Angel's Flight
The Loved One
1964 A Tiger Walks
Navajo Run
1962 Convicts 4
Incident in an Alley
Trauma
1961 Gun Street

TV seriály

1990 Equal Justice (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 Call to Glory (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
One More Time (S01E10)
1981 Shannon (TV seriál)
1979 Salvage 1 (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
Kaz (TV seriál)
King (TV seriál)
The Eddie Capra Mysteries (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1976 Delvecchio (TV seriál)
How the West Was Won (TV seriál)
Kingston: Confidential (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
1975 Karen (TV seriál)
The Blue Knight (TV seriál)
1974 Lucas Tanner (TV seriál)
Petrocelli (TV seriál)
The Manhunter (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Hawkins (TV seriál)
1972 The Rookies (TV seriál)
1971 Cade's County (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1970 The Interns (TV seriál)
1968 The Name of the Game (TV seriál)
The Outsider (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
Monroes, The (TV seriál)
The Green Hornet (TV seriál)
1965 I Dream of Jeannie (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
Man Called Shenandoah, A (TV seriál)
The Long, Hot Summer (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
Destry (TV seriál)
1963 Mr. Novak (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
The Eleventh Hour (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Ben Casey (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Frontier Circus (TV seriál)
Tallahassee 7000 (TV seriál)
The Asphalt Jungle (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Passersby (S03E04)
1960 Johnny Midnight (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
The Blue Angels (TV seriál)
Two Faces West (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Black Saddle (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Bourbon Street Beat (TV seriál)
Brenner (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Manhunt (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Lawman (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
1957 M Squad (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1950 The Jack Benny Program (TV seriál)

Dokumentární

1979 The Bermuda Triangle

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace