foto

Pinkas Braun

  • nar. 7.1.1923
    Curych, Švýcarsko
  • zem. 24.6.2008 (85 let)
    Mnichov, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Eddi Arent - Der Herr der Sketche (TV film)
Mörderischer Plan (TV film)
2002 Pomoc, já jsem kluk!
Tajemství lásky (TV film)
2001 Edelweiss (TV film)
2000 Komiker
1998 Annino prokletí (TV film)
1997 Das Traumschiff - Karibik (TV film)
K
1996 Biblické příběhy: Samson a Dalila (TV film)
Katze von Kensington, Die (TV film)
1995 Geschäfte (TV film)
1993 Mr. Bluesman
1992 Zeit danach, Die
1991 Anna Göldin, letzte Hexe
Sehnsüchte oder Es ist alles unheimlich leicht (TV film)
1988 Im Schatten der Angst (TV film)
Schwarz Rot Gold - Zucker, Zucker (TV film)
1986 Vertrauen gegen Vertrauen (TV film)
1985 Grenzenloses Himmelblau (TV film)
1984 Cavaliers de l'orage, Les
Falešný princ
1983 Die Matrosen von Kronstadt (TV film)
Praying Mantis (TV film)
1982 Phönix an der Ecke (TV film)
1981 Ombre rouge, L'
1979 Charlie Muffin (TV film)
Pokrevní příbuzní
1976 Feinde (TV film)
I ve smrti sami
1973 Wenn ihr wollt, ist es kein Märchen (TV film)
1971 Annemarie Lesser (TV film)
Der Zeuge (TV film)
1970 Ende der Vorstellung 24 Uhr (TV film)
Poslední útěk
1969 Hotel Royal (TV film)
Jacques Offenbach - Ein Lebensbild (TV film)
Torquato Tasso (TV film)
1968 Der Fall Tuchatschewskij (TV film)
Im Banne des Unheimlichen
1967 ...4 ...3 ...2 ...1 ...morte
Clint el solitario
The Man Outside
1966 Bucklige von Soho, Der
Die Ermittlung (TV film)
New York chiama Superdrago
Um Lucretia (TV film)
1965 City of Fear
I gringos non perdonano
St. Pauli Herbertstraße
1964 Das Haus auf dem Hügel
Duell, Das (TV film)
Einer Frisst den anderen
Wartezimmer zum Jenseits
1963 Das Feuerschiff
Der Fluch der gelben Schlange
Mittagswende (divadelní záznam)
Piccadilly null Uhr zwölf
1962 Das Rätsel der roten Orchidee
Mord im Dom (TV film)
Santa Cruz (TV film)
1961 Der Feind (TV film)
Madame de... (TV film)
Malachiášův zázrak
1960 Falle, Die (TV film)
1959 Der Verräter (TV film)
Die Gerechten (TV film)
Nachtasyl (TV film)
1958 My, zázračné děti
1957 Die Sache mit Kasanzew (divadelní záznam)
Na dně
1955 Abschiedsvorstellung (TV film)
Himmel ohne Sterne
1954 Ein Opfer für den Wind (TV film)
John Walker schreibt an seine Mutter (TV film)
Letzter Zug 0 Uhr 10 (divadelní záznam)

TV seriály

2002 Edel a Starcková (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1996 Stockinger (TV seriál)
1995 Alle meine Töchter (TV seriál)
Inseln unter dem Wind (TV seriál)
Zoff und Zärtlichkeit (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
Zwei alte Hasen (TV seriál)
1993 Její vrazi (TV seriál)
1991 Tod auf Bali (TV seriál)
1985 Alte Gauner (TV seriál)
1982 Schwarz Rot Gold (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1980 Mystères de Paris, Les (TV seriál)
1979 Jauche und Levkojen (TV seriál)
1976 Der Winter, der ein Sommer war (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
Les brigades du Tigre (TV seriál)
1971 Frau in Weiß, Die (TV seriál)
1967 Der Tod läuft hinterher (TV seriál)
1966 Jörg Preda berichtet (TV seriál)
1954 Die Galerie der großen Detektive (TV seriál)

Dokumentární

1964 Dichter und seine Stadt, Der (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1978 Eingeschlossenen, Die (TV film)
1962 Golden Boy (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

1978 Eingeschlossenen, Die (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky