foto

Kyrre Haugen Sydness

  • nar. 15.12.1972 (44 let)
    Bergen, Hordaland, Norsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Agg
2014 Kaptein Sabeltann og skatten i Lama Rama
Verden venter
2013 Ragnarok
2011 Lovci hlav
Pax
2010 Domů na Vánoce
Mørke sjeler
2009 Vegas
2008 Detektiv Varg Veum: Mrtví psi nekoušou
Lønsj
Max Manus
2007 Vymahač (TV film)
2003 Kvinnen i mitt liv
2001 Mongoland

TV seriály

2013 Det tredje øyet (TV seriál)
2012 Lilyhammer (TV seriál)
2007 Størst av alt (TV seriál)
2005 Slangebæreren (TV seriál)
2004 Seks som oss (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace