foto

Reinhold Schünzel

  • nar. 13.12.1886
    Hamburk, Německá říše
  • zem. 11.11.1954 (67 let)
    Mnichov, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1954 Dieses Lied bleibt bei Dir
Eine Liebesgeschichte
Meines Vaters Pferde, 1. Teil: Lena und Nicoline
Meines Vaters Pferde, 2. Teil: Seine dritte Frau
1952 Washington Story
1948 Berlin Express
Vicious Circle, The
1947 Zlaté náušnice
1946 Dragonwyck
Plainsman and the Lady
Pověstný muž
1945 The Man in Half Moon Street
1944 The Hitler Gang
1943 First Comes Courage
Hostages
I katové umírají!
1931 Ball, Der
Ihre Hoheit befiehlt
Žebrácká opera
1914, die letzten Tage vor dem Weltbrand
1930 Liebe im Ring
1929 Aus dem Tagebuch eines Junggesellen
Kolonne X
Peter der Matrose
1928 Adam und Eva
Don Juan in der Mädchenschule
Gustav Mond, Du gehst so stille
Herkules Maier
1927 Baron Šprýmař
Der Himmel auf Erden
Gesetze der Liebe
Üb' immer Treu' und Redlichkeit
1926 Der Stolz der Kompagnie
Dumme August des Zirkus Romanelli, Der
Fünf-Uhr-Tee in der Ackerstraße
Halloh - Caesar!
In der Heimat, da gibt's ein Wiedersehn!
1925 Blumenfrau vom Potsdamer Platz, Die
Der Hahn im Korb
Die Kleine aus der Konfektion
Flug um den Erdball, 1. Teil - Paris bis Ceylon, Der
Flug um den Erdball, 2. Teil - Indien, Europa, Der
Heiratsschwindler
Lumpen und Seide
Sündenbabel
1924 Ein Weihnachtsfilm für Große
1923 Adam und Eva
Alles für Geld
Der Menschenfeind
Der Pantoffelheld
1922 Bigamie
Das Liebesnest 1
Drei Marien und der Herr von Marana, Die
Geld auf der Straße
Last Payment, The
Luise Millerin
1921 Betrüger des Volkes
Der Roman eines Dienstmädchens
Die letzte Stunde
Lady Hamiltonová
1920 Das Chamäleon
Das Mädchen aus der Ackerstraße - 1. Teil
Der Graf von Cagliostro
Die Banditen von Asnières
Die Tänzerin Barberina
Drei Nächte
Katharina die Grosse
Maria Magdalene
Moriturus
Nachtgestalten
Weltbrand
1919 Anders als die Andern
Apachen, Die
Blondes Gift
Das Mädchen und die Männer
Der Teufel und die Madonna
Die Liebschaften der Kaethe Keller
Die Pflicht zu leben
Die Prostitution, 1. Teil - Das gelbe Haus
Die Reise um die Erde in 80 Tagen
Die schwarze Marion
Geheimnis des Amerika-Docks, Das
Lillis Ehe
Madame DuBarry
Peruanerin, Die
Prostitution, 2. Teil - Die sich verkaufen, Die
Seelenverkäufer
Unheimliche Geschichten
Wahnsinn
Was den Männern gefällt
1918 Auf Probe gestellt
Das Armband
Das Mädel vom Ballet
Es werde Licht! 4. Teil: Sündige Mütter
Kain
Kain. II. Im Goldrausch
Mitternacht
Tagebuch einer Verlorenen, Das
1917 Höhenluft
1916 Das Geständnis der grünen Maske
Das unheimliche Haus
Die Stricknadeln
Freitag, der 13. - Das unheimliche Haus, 2. Teil
Chinesische Götze - Das unheimliche Haus, 3. Teil, Der

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace