foto

Carolyn Lawrence

  • nar. 13.2.1967 (52 let)
    USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The SpongeBob Movie: It's a Wonderful Sponge
2015 SpongeBob ve filmu: Houba na suchu
2013 Spongebob Squarepants 4D Attraction: The Great Jelly Rescue
2006 Divočina
Jimmy Timmy Power Hour 2, The: When Nerds Collide (TV film)
2005 Jimmy Neutron: Attack of the Twonkies (TV film)
2004 Catching Kringle
Jimmy Neutron: Win, Lose and Kaboom (TV film)
Jimmy Timmy Power Hour, The (TV film)
Party Wagon (TV film)
Spongebob v kalhotách: Film
2003 Jak je těžké býti upírem
2001 Jimmy Neutron
1991 Človíček Tate

TV seriály

2008 Moral Orel (TV seriál)
Honor (S03E13)
Nesting (S03E12)
Sacrifice (S03E11)
další epizody (13)
2007 Slacker Cats (TV seriál)
Moral Orel (TV seriál)
Nature, Pt. 2 (S02E20)
Nature, Pt. 1 (S02E19)
Orel's Movie Premiere (S02E18)
další epizody (14)
2006 Moral Orel (TV seriál)
God's Blunders (S02E06)
Offensiveness (S02E05)
Elemental Orel (S02E04)
další epizody (15)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Šok a údiv (S02E18)
2005 Moral Orel (TV seriál)
The Best Christmas Ever! (S01E01)
2003 Minuta se Stanem Hooperem (TV seriál)
2002 Dobrodružství Jimmyho Neutrona, malého génia (TV seriál)
2001 Kouzelní kmotříčci (TV seriál)
1999 Griffinovi (TV seriál)
Hrdina odvedle (S01E05)
Rayman: The Animated Series (TV seriál)
Spongebob v kalhotách (TV seriál)
Třída číslo 402 (TV seriál)
1997 Union Square (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Muscle (TV seriál)
1994 Weird Science (TV seriál)
1990 Křídla (TV seriál)

Dokumentární

2001 Making of 'Jimmy Neutron', The (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace