foto

Branwell Donaghey

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Stopy spravedlnosti
The Current War
2014 Černé moře
2013 Our Girl (TV film)
2012 Prometheus
1999 Zločin v Silicon Valley

TV seriály

2020 Pán času (TV seriál)
Ascension of the Cybermen (S12E09)
2016 Noční recepční (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Epizoda 1 (S03E01)
2014 Quirke (TV seriál)
The Silver Swan (E02)
Bez hranic (TV seriál)
Family Ties (S02E08)
2012 Titanic - krev a ocel (TV seriál)
The 'Unsinkable' Sets Sail (E12)
High Stakes (E08)
The Truth Shall Set You Free (E07)
další epizody (9)
2011 Kvítek karmínový a bílý (TV seriál)
2009 National Theatre Live (TV seriál)
2007 Gavin & Stacey (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
2000 Doctors (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)

Dokumentární

2006 Zažili skutečnou katastrofu (TV seriál)
2005 Přežít! (TV seriál)

Host

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky