foto

Frank Kessler

  • nar. 14.12.1961 (57 let)
    Ratingen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Das schönste Mädchen der Welt
2016 Das Geheimnis der Hebamme (TV film)
2013 Ein starkes Team - Prager Frühling (TV film)
Robin Hood a já (TV film)
2012 Místo činu: Kolín - Nevolejte policii (TV film)
2011 Dreileben - Etwas Besseres als den Tod (TV film)
Dreileben - Komm mir nicht nach (TV film)
2010 Jindřich IV. Navarrský
2009 Legenda o Janě
2008 Lilys Geheimnis (TV film)
2007 Der Zauber des Regenbogens (TV film)
Mörderischer Frieden
Tatort - Schleichendes Gift (TV film)
Video Kings
2006 Ein starkes Team - Gier (TV film)
2005 Andersrum (TV film)
Herzlichen Glückwunsch (TV film)
2004 Eine zweimalige Frau (TV film)
Inspektor Rolle - Tod eines Models (TV film)
Zwei Männer und ein Baby (TV film)
2002 Ctitel (TV film)
Herz oder Knete (TV film)
2001 Null Uhr 12
2000 Der Kapitän - Kein Hafen für die Anastasia (TV film)
1999 'Ne günstige Gelegenheit
Plavba Mořské hvězdy (TV film)
Případy profesora Capellariho: Hořící srdce (TV film)
1997 Život - stavba povolena
1994 Haß im Kopf (TV film)

TV seriály

2019 Die Drei von der Müllabfuhr (TV seriál)
Friesland (TV seriál)
Asche zu Asche (E08)
2016 Kobra 11 (TV seriál)
Drsná realita (S21E08)
2015 Mila (TV seriál)
2012 Kriminálka Berlín (TV seriál)
Vraždy na severu (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
2000 Puma - Bojovník s dobrým srdcem (TV seriál)
1999 Candy Club (TV seriál)
1998 Die Verbrechen des Professor Capellari (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Uhoď (S02E14)
1997 Der Kapitän (TV seriál)
Operation Phoenix - Jäger zwischen den Welten (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Brokovnice (S02E01)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Ein starkes Team (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace