foto

Frank Kessler

  • nar. 14.12.1961 (58 let)
    Ratingen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Das schönste Mädchen der Welt
2016 Das Geheimnis der Hebamme (TV film)
2013 Robin Hood a já (TV film)
2012 Místo činu: Kolín - Nevolejte policii (TV film)
2011 Dreileben - Etwas Besseres als den Tod (TV film)
Dreileben - Komm mir nicht nach (TV film)
2010 Jindřich IV. Navarrský
2009 Legenda o Janě
2008 Lilys Geheimnis (TV film)
2007 Der Zauber des Regenbogens (TV film)
Mörderischer Frieden
Tatort - Schleichendes Gift (TV film)
Video Kings
2005 Andersrum (TV film)
Eine zweimalige Frau (TV film)
Herzlichen Glückwunsch (TV film)
2004 Zwei Männer und ein Baby (TV film)
2002 Herz oder Knete (TV film)
2001 Null Uhr 12
1999 'Ne günstige Gelegenheit
Plavba Mořské hvězdy (TV film)
1997 Život - stavba povolena
1994 Haß im Kopf (TV film)

TV seriály

2019 Die Drei von der Müllabfuhr (TV seriál)
Friesland (TV seriál)
Asche zu Asche (E08)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Ganz allein (S11E04)
2016 Kobra 11 (TV seriál)
Drsná realita (S21E08)
2015 Mila (TV seriál)
2013 Správná dvojka (TV seriál)
Prager Frühling (E54)
2012 Kriminálka Berlín (TV seriál)
Vraždy na severu (TV seriál)
Smrtící léčba (S01E13)
2008 SOKO Wismar (TV seriál)
Genug ist genug (S05E20)
Abgefischt (S05E14)
2007 SOKO Wismar (TV seriál)
Tod einer Nachbarin (S05E10)
2006 Správná dvojka (TV seriál)
Gier (E33)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
2004 Inspektor Rolle (TV seriál)
Tod eines Models (S02E02)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Das Phantom (S04E17)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Charlotte Link (TV seriál)
Ctitel (E03)
2000 Puma - Bojovník s dobrým srdcem (TV seriál)
Der Kapitän (TV seriál)
Kein Hafen für die Anastasia (S02E01)
1999 Candy Club (TV seriál)
Případy profesora Capellariho (TV seriál)
Hořící srdce (E02)
1998 Kobra 11 (TV seriál)
Uhoď (S02E14)
1997 Operation Phoenix - Jäger zwischen den Welten (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Brokovnice (S02E01)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky