foto

Radim Vašinka

  • nar. 26.5.1935
    Brno, Československo
  • zem. 10.8.2016 (81 let)
    Praha, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Modrý tygr
1992 Trhala fialky dynamitem
1991 Svlékání kůže (TV film)
1989 Bizon
Cesty ze slepých map (TV film)
Kára
Pozvání na zámek (TV film)
1988 Chirurgie (TV film)
Jednou za život (TV film)
Kopytem sem, kopytem tam
Pražská 5
Sedm hladových
1987 Pravidlá kruhu
1986 Cena medu
1980 Blázni, vodníci a podvodníci
1975 Romance za korunu
1974 Motiv pro vraždu
Noc oranžových ohňů
1973 Jakou barvu má láska
Noc na Karlštejně

TV seriály

2008 Ošklivka Katka (TV seriál)
Dlužní úpis (S01E13)
Kateřina je zpátky (S01E10)
Kateřina je v koutě (S01E08)
další epizody (7)
1992 Náhrdelník (TV seriál)
1990 Největší z Pierotů (TV seriál)
Závrať (E01)
1985 Slavné historky zbojnické (TV seriál)
1980 Arabela (TV seriál)

Dokumentární

2003 Lidé z manéže (TV seriál) - vyp.
1996 Hlášení o pohybu (TV film)
1989 Zlatá ulička (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace