foto

Gail Bonney

  • nar. 15.12.1901
    Columbus, Ohio, USA
  • zem. 7.12.1984 (82 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Návrat na Planetu opic (TV film)
1975 Death Scream (TV film)
1974 Herbie a stará dáma
1973 Devil's Daughter, The (TV film)
My Darling Daughters' Anniversary (TV film)
1972 Get to Know Your Rabbit
1971 Last of the Powerseekers, The (TV film)
The Late Liz
1970 R.P.M.
Útržky snů
1969 Computer Wore Tennis Shoes, The
1968 Rosemary má děťátko
1966 Krásné šílenství
1965 Dívka ze Západu
1963 Mary, Mary
1962 Dny vína a růží
Gypsy
House of Women
Římské dobrodružství
1960 Bells Are Ringing
Kdo seje vítr
Prosím, nejezte sedmikrásky
1959 Třaslavec
1958 Flying Saucer Daffy
Home Before Dark
The Last Hurrah
The Perfect Furlough
The World Was His Jury
Too Much, Too Soon
Zvon, kniha a svíčka
1957 Careless Years, The
Crime of Passion
Přítel Joey
1956 Best Things in Life Are Free, The
Come Next Spring
Psané ve větru
Red Sundown
Silnější než život
The Killer is Loose
The Opposite Sex
1955 Ain't Misbehavin'
Ne jako cizinec
The Glass Slipper
1954 Deep in My Heart
Nádherná posedlost
Tooting Tooters
1953 Dream Wife
It Happens Every Thursday
Lady Wants Mink, The
So You Want a Television Set
The Blue Gardenia
1952 Assignment: Paris
Because of You
Bonzo Goes to College
Carrie
Flesh and Fury
Gobs and Gals
Love Is Better Than Ever
Million Dollar Mermaid
My Son John
Odstřelovač
The Member of the Wedding
Zpívání v dešti
1951 Lidé budou pomlouvat
Přichází ženich
Rhubarb
Smrt obchodního cestujícícho
The Company She Keeps
1950 A Woman of Distinction
Caged
Love That Brute
Side Street
The Fuller Brush Girl
The Killer That Stalked New York
The Secret Fury
711 Ocean Drive
1949 Abbott and Costello Meet the Killer, Boris Karloff
Adventure in Baltimore
Alias the Champ
Beyond the Forest
Lehkovážný okamžik
Prison Warden
The Doctor and the Girl
The Fountainhead
The Red Menace
Ve víru
1948 One Sunday Afternoon
Slippy McGee

TV seriály

1978 Project U.F.O. (TV seriál)
1977 Kingston: Confidential (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Lincoln (TV seriál)
1974 Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
Planet of the Apes (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Doc Elliot (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
1971 The Smith Family (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1968 Here's Lucy (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Návnada (S02E01)
1966 Pistols 'n' Petticoats (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
The Road West (TV seriál)
1965 Convoy (TV seriál)
Green Acres (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
1964 Rodina Addamsova (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Burke's Law (TV seriál)
Glynis (TV seriál)
Petticoat Junction (TV seriál)
1962 Going My Way (TV seriál)
The Alfred Hitchcock Hour (TV seriál)
The Beverly Hillbillies (TV seriál)
The Dakotas (TV seriál)
The Lucy Show (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Whispering Smith (TV seriál)
87th Precinct (TV seriál)
1960 Dante (TV seriál)
Checkmate (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
Tate (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Bronco (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Leave It to Beaver (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)
The People's Choice (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
December Bride (TV seriál)
It's a Great Life (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
The Mickey Rooney Show (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
I Led 3 Lives (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
1952 Biff Baker, U.S.A. (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
Our Miss Brooks (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
Front Page Detective (TV seriál)
I Love Lucy (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
Sky King (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
Space Patrol (TV seriál)
The Cisco Kid (TV seriál)
The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)
The Stu Erwin Show (TV seriál)

TV pořady

1951 The Red Skelton Show (TV pořad)
1950 The Colgate Comedy Hour (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace