foto

Ty Panitz

  • nar. 8.4.1999 (21 let)
    California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Štěňata v akci
2011 Spooky Buddies
2009 Santovi kamarádi
Stolen
2007 Vdáš se, a basta!
2006 Angriest Man in Suburbia, The (TV film)
Jak jíst smažené žížaly
2005 Tvoje, moje a naše

TV seriály

2013 Sběratelé kostí (TV seriál)
Žena v bílém (S09E06)
2012 Sběratelé kostí (TV seriál)
Malý velký muž (S07E10)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Rodina (S10E19)
V ohrožení (S10E17)
2010 Sběratelé kostí (TV seriál)
Kostra v dodávce (S06E08)
Mastodont v laboratoři (S06E01)
Začátek na konci (S05E22)
2009 Sběratelé kostí (TV seriál)
Nebezpečné předměstí (S05E04)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Dětská hra (S07E09)
2008 V dobrém i zlém (TV seriál)
Malý zákrok (S02E12)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Kost, která vybuchla (S04E10)
Prst v hnízdě (S04E03)
2007 Sběratelé kostí (TV seriál)
Santa Claus na blátě (S03E09)
Muž v cele (S02E12)
2006 Sběratelé kostí (TV seriál)
Matka a dítě v zátoce (S02E02)
2005 Sběratelé kostí (TV seriál)
Muž v protiatomovém krytu (S01E09)
1994 Pohotovost (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky