foto

Ty Panitz

  • nar. 8.4.1999 (20 let)
    California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Štěňata v akci
2011 Spooky Buddies
2009 Santovi kamarádi
Stolen
2007 Vdáš se, a basta!
2006 Angriest Man in Suburbia, The (TV film)
Jak jíst smažené žížaly
2005 Tvoje, moje a naše

TV seriály

2013 Sběratelé kostí (TV seriál)
Žena v bílém (S09E06)
2012 Sběratelé kostí (TV seriál)
Malý velký muž (S07E10)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Rodina (S10E19)
V ohrožení (S10E17)
2010 Sběratelé kostí (TV seriál)
Kostra v dodávce (S06E08)
Mastodont v laboratoři (S06E01)
Začátek na konci (S05E22)
2009 Sběratelé kostí (TV seriál)
Nebezpečné předměstí (S05E04)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Dětská hra (S07E09)
2008 Sběratelé kostí (TV seriál)
Kost, která vybuchla (S04E10)
Prst v hnízdě (S04E03)
2007 Sběratelé kostí (TV seriál)
Santa Claus na blátě (S03E09)
Muž v cele (S02E12)
2006 V dobrém i zlém (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Matka a dítě v zátoce (S02E02)
2005 Sběratelé kostí (TV seriál)
Muž v protiatomovém krytu (S01E09)
1994 Pohotovost (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace