Reklama

Reklama

Obsahy(1)

D-Dwag, Buddha, Budderball, Rosebud a Mudbud sú späť a tentoraz musia splniť náročnú misiu, zachrániť Vianoce. Musia pomôcť Santa Pawsovi pri rozposlaní fantastických darčekov pre všetky dobré zvieratká na celom svete. Jeho syn Puppy Paws je totiž celý chorý z chladného a mrazivého severáku, a tak nevládze pomáhať otcovi. Potajomky nakukne do otcovho zoznamu vychovaných a nevychovaných zvieratiek a zistí, že na zozname dobrých chýba Buderball, ktorý teda nemá dostať tohto roku vianočný darček. Puppy Paws sa rozhodne, že mu pomôže dostať sa na zoznam slušných. Kým je však Puppy Paws preč, začne sa roztápať vianočný cencúľ. Ak sa roztopí úplne, skutočný význam Vianoc sa raz a navždy stratí. Keďže sa Vianoce blížia nebezpečnou rýchlosťou musí sa Puppy Paws s kamarátmi pokúsiť zachrániť sviatky, aby zostali aj pre ďalšie generácie... (TV JOJ)

(více)

Recenze (7)

freddy 

všechny recenze uživatele

Zatímco většině lidské populace naděluje dárky Santa Claus, pejskům naděluje dárky Santa Ňufík. Jeho syn Ňufíček ale zatím neobjevil kouzlo Vánoc a když si jednou prohlíží otcovu knihu neposlušných štěňat, objeví tam i pejska Rugbyho, který snědl na Den díkuvzdání celého krocana sám. Ňufíček se rozhodne vydat ze Severního pólu do města, kde pejsek Rugby žije, a pomoci mu dostat se na seznam hodných štěňat. Tolik ve zkratce k filmu z produkce studia Disney, který tak trochu pozměňuje legendy o Santovi a který je zacílen především na děti. Ale musím uznat, že tento film byl od samého počátku velice zajímavý a jeho vánoční atmosféru by mu mohly leckteré jiné vánoční filmy jen závidět. Kromě toho mám rád pejsky, a tak jsem si samozřejmě přišel na své, jedná se o film s úžasným nápadem, který o Vánocích dokáže zaujmout a který si dětské publikum určitě vychutná. Nezáleží ani na tom, nakolik je tento film předvídatelný nebo snad kýčovitý, nezáleží ani na tom, nakolik máte rádi filmy s mluvícími pejsky, záleží jen na tom, jestli věříte na kouzlo Vánoc a jestli jste ochotni přistoupit na nápad tvůrců, že i pejsci mají své vlastní Vánoce a své vlastní legendy o tom, kdo roznáší dárky. Já jsem na nápad tvůrců přistoupil a jsem s výsledkem spokojený. Uděluji lepší tři hvězdy. ()

Shredder 

všechny recenze uživatele

Ostavam pritom ze jediny dobry "psaci" film bol 101 dalmatincov. Neskutocne infantilne,hlupe a nudne bez vianocnej atmosfery. Walt Disney by zaplakal keby videl ake filmy dnes toci jeho spolocnost. Svojim televiznym spracovanim film pripomina kusky typu Muj pes Buddy. Napriek tomu ze vianocne filmy patria k mojim oblubenym a dokonca som to sledoval pocas vianocneho obdobia viac ako 1 slabu hviezdicku si Santa Buddies nezasluzia. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Čtvrtý film George Wendta, ve kterém si zahrál Santa Clause. (ČSFD)

Reklama

Reklama